جمعه 19 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه تابناک

سیاسی وب‌گاه تابناک

نماینده مردم اقلید در مجلس گفت: انتظار می‌رود تا زمانی که افزایش قیمت بنزین تأثیری روی سایر قیمت‌ها نگذاشته است، چاره‌ای جدی با اتکا به نظر کارشناسان و نخبگان اندیشیده شود.

یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: از مردم برای صبوری و میهن دوستی‌شان سپاسگزارم که برای آرامش کشور از بی تدبیری‌ها چشم‌پوشی و با این کار ترامپ بی شرم را ناامید کردند.

سید حسین نقوی حسینی در تشریح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون امروز جلسه مشترکی با کمیسیون شوراها درباره بررسی اتفاقات اخیر بعد از سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین با حضور مسئولان مربوطه برگزار کرد. در ابتدای این جلسه از حضور امت حزب‌الله و مردم مومن و انقلابی در راهپیمایی‌ها برای محکوم کردن اقدامات خرابکارانه و آشوب‌های اخیر قدردانی شد.

عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه رئیس‌جمهور استعفای وزیر کشاورزی را پذیرفت گفت: با پذیرش استعفای وزیر کشاورزی توسط رئیس‌جمهور جلسه استیضاح وزیر منتفی شد.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز در یک جنگ بزرگ جهانی هستیم و این لحظه در حال شکست دادن همه قدرت استکبار هستیم، گفت: جنگی که در خیابان های ما آغاز شد، یک سناریو کامل جهانی بود. این جنگ تمام شد، شما دقیق عمل کردید و آن لحظاتی که نباید به پیاده نظام دشمن بپیوندید، نجیبانه صف خود را جمع کردید و امروز به میدان آمدید تا اسلام دوباره سرافراز، ایران جاودانه و دشمن فرو بپاشد.

در سال‌های اخیر به دلیل وضعیت خاص اقتصادی ناشی از شرایط سیاسی، انتظارات تورمی سرمایه‌ها را به سمت خرید ملک سوق داد. این در حالی بود که علاوه بر آپارتمان‌های کوچک متراژ نرخ معاملات املاک کلنگی نیز رو به افزایش گذاشت. در کنار این رشد نرخ‌ها، قیمت زمین نیز که بیشترین سهم در تعیین قیمت املاک را به خود اختصاص داده است با شیب تندی بالا رفت.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به درآمد 38 هزار و 500 میلیارد تومانی اصلاح قیمت بنزین، تاکید کرد که تمام درآمد ناشی از افزایش قیمت بنزین باید به 60 میلیون ایرانی اختصاص پیدا کند.

دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با بیان اینکه معلوم نیست اعضای حزب کارگزاران به سمت حزبی خود به شورای عالی سیاتگذاری اصلاح‌طلبان انتقاد می کنند یا به عنوان یک فرد، گفت: «سرا» پس از اعلام تایید صلاحیت‌ها اجرا می شود.

انتقاد بسیاری از بنگاهداری بانک‌ها می‌شود و حجم این انتقادها با کاهش مستمر قدرت وام‌دهی بانک‌ها شدت بیشتری به خود گرفته است. بنگاهداری بانک‌ها تنها منحصر به شرکت‌داری آنها نمی‌شود و هرگونه فعالیتی که غیربانکی باشد، از جمله سهامداری بنگاه‌ها و مالکیت انواع دارایی‌ها را شامل می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که باید شرایط اقتصادی فراهم شود که سرمایه گذار نسبت به آینده سرمایه گذاری خود مطمئن باشد.