یک‌شنبه 25 مرداد 1405

تاثیر اجرای طرح تغییر ساعات کاری ادارات بر ترافیک پایتخت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تاثیر اجرای طرح تغییر ساعات کاری ادارات بر ترافیک پایتخت

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران گفت: وقتی ساعت کاری به شناور تغییر کرد، ساعات تردد در بین روز پخش شد و الان یک وضعیت خوبی را در بحث ترافیک داریم.

سرهنگ احسان مومنی گفت: قبل از اجرای طرح تغییر ساعات ادارات در پایتخت، شاهد این موضوع بودیم که شروع ترافیک در سطح معابر شهر تهران از 06:30 به بعد بود.

سرهنگ مومنی افزود: وقتی ساعات کاری به ساعت 6 صبح تغییر یافت، ساعت ترافیک و شروع سفر‌ها به 05:30 تغییر کرد و ترافیک کمی را از این ساعت داشتیم.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: وقتی ساعت کاری به شناور تغییر کرد، ساعات تردد در بین روز پخش شد و الان یک وضعیت خوبی را در بحث ترافیک داریم.

وی گفت: این موضوع هم به این دلیل است که ترافیک صبحگاهی بین ساعت‌های دیگر تقسیم شده است.

وی گفت: البته الان برای تصمیم گیری درباره مهرماه زود است چرا که این ماه شرایط خاص خود را دارد چرا که بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی را داریم والان نمی‌توانیم بگوییم که مهر ماه ما هم همین وضعیت را دارد.

سرهنگ مومنی بیان داشت: این موضوع یک تجربه‌ای بود برای دست اندر کاران و مسئولین امر، که اگر ساعات را شناور کنیم بار ترافیکی می‌تواند از ساعت 05:30 شروع شود و خیلی راحت‌تر بتوانیم مدیریت را کنترل نماییم.

وی گفت: تغییر ساعات تجربه خوبی بود و امیدواریم این تجربه را از مهر ماه نیز اجرا کرده و ساعات شناور شده تا بتوانیم راحت‌تر ترافیک را کنترل نماییم و شهروندان بتوانند به راحتی در سطح معابر تردد نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری