شنبه 11 مرداد 1404

تاج: هر لحظه ممکن است اتفاقی برای فوتبال پیش آید / کیش را نباید صرفا به جام جهانی قطر گره زد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تاج: هر لحظه ممکن است اتفاقی برای فوتبال پیش آید / کیش را نباید صرفا به جام جهانی قطر گره زد

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد رفت و برگشت تماشاگران گفت: هزینه‌های جام جهانی امسال سنگین است و برای تماشاگران به صرفه است که از تهران یک روزه به قطر بروند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری فی‌مابین سازمان منطقه آزاد کیش و فدراسیون فوتبال به منظور المپیاد فوتسال کیش کاپ کشوری در مورد فضای قطر برای جام جهانی و آمادگی قطر برای میزبانی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: دیروز صبح در یک روز کاری توانستیم با مسئولین محترم قطر برای اعزام تیم ملی دیدار و بازدیدی داشته باشیم.

تاج در ادامه تصریح کرد: در جلسات متعددی با قطر مشکلاتی را پیش بینی و بیان کرده بودیم که اصلی ترین مشکل بحث هتل برای اسکان بود که این مشکل هم با پیگیری‌ها رفع شد و در خود ورزشگاه مشکلاتی بود که آن‌ها هم رفع و انجام شد. معتقد هستم که مسئله حل نشدنی به لحاظ ترابری و مسائل جانبی تیم ملی فوتبال بزرگسال که در واقع باید در مسابقات جام جهانی قطر شرکت کند مشکلات و موانعی بر سر راه آنها نیست ولی در هر صورت ممکن است در هر لحظه اتفاقی برای فوتبال پیش آید و یا درخواست‌هایی داشته باشیم که قابل پیش‌بینی نیست.

وی در ادامه افزود: قطعا طرف قطری هم کمالات همکاری با ایران را انجام داد هرآنچه که پیش بینی می شد خوب پیش رفت و مشکل خاصی در حال حاضر با طرف قطری نداریم.

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: یک سری مشکلات در کشور خودمان داریم که آنها هم باید رفع شود و موانع باقی مانده هم از سر راه برداریم.

مهدی تاج در مورد استفاده از منطقه آزاد کیش برای جام جهانی قطر گفت: کیش در حال حاضر چهار زمین فوتبال عالی وجود دارد و نباید صرفا به جام جهانی قطر گره زد.

تاج در مورد زمان اعزام تیم ملی به کیش افزود: در روز دوشنبه تیم ملی به قطر اعزام می‌شود و یک بازی ایران با تونس برگزار می‌کند و زمان زیادی به جام جهانی نمانده و تیم ملی در این زمان کوتاه امکان آمدن به کیش را ندارد.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد رفت و برگشت تماشاگران گفت: هزینه‌های جام جهانی امسال سنگین است و برای تماشاگران به صرفه است که از تهران یک روزه به قطر بروند و بعد از تماشای بازی به تهران برگردند.