تاریخ درخواست آنلاین کارت سوخت مشخص شد
طبق آخرین گزارشات, متقاضیان می توانند در تاریخ مشخص شده, کارت سوخت خود را به صورت آنلاین درخواست دهند.
بر اساس تفاهمنامهای که ابتدای آذرماه بین شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی و پلیس راهور فراجا بهامضا رسید، مقرر شد تا حداکثر دوماه بعد (ابتدای بهمنماه) ثبت درخواست کارت سوخت آنلاین شود.
درحال حاضر تنها راه برای ثبت درخواست صدور کارت هوشمند سوخت، مراجعه حضوری به دفاتر پلیس 10+ است و بعد از ثبت درخواست متقاضی، حداقل حدود یکماه زمان نیاز است تا کارت هوشمند سوخت صادر شده و به دست متقاضی برسد.
هفتم آذرماه امسال بود که با امضای تفاهمنامهای، از سامانه "برخط ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت" که با همکاری شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی و پلیس راهور فراجا ایجاد شده، رونمایی شد.
در این مراسم، جعفر سالاری نسب، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردهفرآوردههای نفتی گفته بود: "امروز با امضای تفاهمنامه و رونمایی از سامانه برخط ثبت درخواست صدور کارت هوشمند سوخت، فرآیند پیشراهاندازی این سامانه آغاز شده و حداکثر تا 2 ماه آینده راه اندازی میشود و مردم میتوانند از آن پس، درخواستهای خود را آنلاین ثبت کنند."
به گفته وی، با راهاندازی این سامانه، زمان انتظار صدور کارت سوخت از یک ماه به 10روز کاهش مییابد.
حال که در روزهای پایانی دیماه هستیم، طبق وعده داده شده، باید شمارش معکوس راهاندازی این سامانه و شروع ثبتنام آنلاین درخواست کارت سوخت آغاز شود؛ اما هنوز اخبار رسمی حاکی از آغاز این فرآیند از روزهای آینده نیست.
یزان واریز سهمیه بنزین دی 1402، برای خودروهای شخصی همچنان 60لیتر بوده و برای خودروهای دوگانهسوز نیز معادل 30 لیتر و سهمیه بنزین موتورسیکلتها هم 25 لیتر است. برای سایر وسایل نقلیه نیز هیچگونه تغییری نسبت به ماههای قبل، نداشته است.
سهمیه بنزید در هر کارت مبلغ مشخصی دارد و هرکس بخواهد بیتشر از سهمیه خود بنزین مصرف کند باید با کارت جایگاه ها و قیمت آزاد سوختگیری کند.
چندی پیش در مراسم رونمایی از سامانه "برخط ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت"سالاری نسب - مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در خصوص زمان صدور کارت سوخت، اظهار کرد: امروز با امضای تفاهمنامه و رونمایی از سامانه برخط ثبت درخواست صدور کارت هوشمند سوخت، فرآیند پیشراهاندازی این سامانه آغاز شده و حداکثر تا 2 ماه آینده راهاندازی میشود و مردم میتوانند از آن پس، درخواستهای خود را آنلاین ثبت کنند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص میزان هزینه درخواست کارت سوخت، گفت: استفاده از این سامانه هیچ هزینه اضافهای برای مردم ندارد و میزان هزینه، مانند گذشته است، یعنی به ازای صدور هر کارت، مبلغ 100 هزار تومان از متقاضی به صورت آنلاین دریافت میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا این فرایند برای خودروهای نو شماره و المثنی است؟ توضیح داد: هم متقاضیان کارت سوخت المثنی و هم خودروها و موتورهای نوشماره، از طریق همین سامانه، به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت خواهند کرد که طبق برآوردها حدود 30 میلیون نفر است.
سالاری نسب با بیان اینکه با راهاندازی این سامانه، زمان انتظار صدور کارت سوخت از یک ماه به 10 روز کاهش مییابد، اظهار کرد: در حال حاضر به طور متوسط روزانه 15 هزار درخواست ثبت میشود.
وی با بیان اینکه هدف از اجرای این کار کاهش زمان صدور کارت سوخت بوده است، گفت: زمانی که سامانه را تحویل گرفتیم 9000 کارت سوخت در اختیار پخش بود و یک میلیون و 200 هزار متقاضی وجود داشت که با پیش بینی هایی که صورت گرفت کارت سوخت تامین شد و اکنون تعداد کسانی که در انتظار هستند، صفر است.