تازههای مجموعه تربیتی «من دیگر ما» رونمایی شد
مراسم رونمایی سه جلد از مجموعه من دیگر ما، نوشته حجتالاسلام محسن عباسی ولدی برگزار شد.
مراسم رونمایی سه جلد از مجموعه من دیگر ما، نوشته حجتالاسلام محسن عباسی ولدی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم رونمایی سه جلد جدید از مجموعه «من دیگر ما»، نوشته حجتالاسلام محسن عباسی ولدی، با حضور مادر شهید رضا پناهی، جمعی از اساتید دانشگاه امام صادق (ع) و علاقهمندان به این مجموعه، در تالار آیتالله مهدوی کنی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد.
در ابتدا مادر شهید رضا پناهی، داستان عاشقی و بیقراری رضا را برای حضور در جبهه روایت کرد و ضمن بیان خاطراتی زیبا از این شهید 12 ساله، برگهایی از زندگی کوتاه، ولی پر فراز و نشیب جوانترین شهید استان البرز را ورق زد.
پیش از سخنرانی مادر شهید رضا پناهی، حجتالاسلام عباسی ولدی شهدایی چون رضا پناهی و حسین فهمیده را الهامبخش و بهترین شاهد بر امکان تربیت دینی فرزندان دانست.
حجتالاسلام هاشمی، دبیر پویش ملی کتابخوانی «ایران جوان بمان»، به معرفی این پویش پرداخت و گفت: هدف اصلی این پویش که با محوریت کتاب «ایران! جوان بمان!»، تألیف حجتالاسلام عباسی ولدی، شکل گرفته، باز کردن گرههای ذهنی جامعه در موضوع جمعیت و فرزندآوری است.
در ادامه این مراسم که توسط مرکز تربیت مربی کرامت و انتشارات آئین فطرت برگزار شد، نشست علمی با حضور دو نفر از اساتید دانشگاه امام صادق (ع) برگزار گردید. محمد طیب صحرایی، عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق (ع)، در سخنرانی خود بر اهمیت توجه به مبانی و اصول در تربیت اسلامی تأکید کرد.
وی یکی از ویژگیهای عمده آثار استاد عباسی را سادگی در عین توجه به مبانی و اصول اسلامی دانست.
صداقتزاده، عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق (ع) و مسئول مرکز تربیت مربی کرامت نیز، شیوه حجتالاسلام عباسی ولدی را در ورود به مباحث تربیتی، از مدخل سبک زندگی دانسته و همین ویژگی را دلیل عمده گسترده بودن مباحث تربیتی مطرحشده توسط وی شمرد.
حجتالاسلام عباسی ولدی در سخنانی، به بیان ویژگیهای سه کتاب رونماییشده پرداخت و گفت: در آینده نزدیک، مجلدات دیگر این مجموعه تربیتی تقدیم مخاطبان خواهد شد.
در ادامه مراسم، جلدهای هشتم، نهم و دهم مجموعه «من دیگر ما» با حضور مادر شهید رضا پناهی و والدین گرامی حجتالاسلام عباسی ولدی رونمایی شد.
در این کتابها چه میخوانیم؟
مجموعه «من دیگر ما» از پرمخاطبترین کتابهای تربیت فرزند است که بعضی از مجلدات قبلی آن، بیشتر از چهل بار به زیور طبع آراسته شده است. این مجموعه از جلد هشتم وارد یکی از پایههای مهم تربیت فرزند، یعنی «تربیت کریمانه» میشود. در جلد هشتم، با معنای کرامت، جایگاه آن در تربیت و آثار تربیت کریمانه آشنا میشویم. در این کتاب معلوم میشود که چقدر از آرزوهای تربیتی والدین، بهراحتی در مسیر تربیت کریمانه محقق میشود. همچنین روشن میشود که ریشه بسیاری از ناهنجاریهای تربیتی، برخوردار نبودن از تربیت کریمانه است.
در جلد نهم، از «روشهای تربیت کریمانه» سخن گفته شده و نقش گزارههای تصویری و رفتاری در این زمینه بررسی شده است.
در جلد دهم و در ادامه بیان روشهای تربیت کریمانه، به بحث مهم «استقلال» که یکی از مصادیق گزارههای رفتاری است، پرداخته شده است. این کتاب به چرایی ضرورت استقلال دادن به فرزندان پرداخته و به این سوال نیز پاسخ داده است که چرا والدین به فرزندان استقلال نمیدهند. همچنین از محدوده استقلال در کارها و تصمیمات سخن گفته شده و درباره بایدهای تفکری و مهارتی در مسیر استقلال دادن به فرزندان بحث شده است.