سه‌شنبه 2 دی 1404

تبدیل شهر آفتاب به بیمارستان ویژه بیماران کرونایی کذب است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تبدیل شهر آفتاب به بیمارستان ویژه بیماران کرونایی کذب است

قادری گفت: شهر آفتاب شرایط تبدیل به بیمارستانی برای پذیرش بیماران کرونا ویروس را ندارد.

عبدالرئوف قادری مدیر عامل شرکت نمایشگاهی شهر آفتاب در گفت و گو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر آمادگی شهر آفتاب برای تبدیل به بیمارستانی ویژه پذیرش بیماران مبتلا به کرونا گفت: این خبر کذب است و ایجاد یک مرکز برای درمان و قرنطینه کردن بیماران مبتلا به کرونا نیازمند تجهیزات پزشکی و امکانات بهداشتی است که چنین امکاناتی در شهر آفتاب وجود ندارد و بیمارستان های تخصصی می توانند چنین خدماتی ارائه دهند.

او با بیان اینکه وزارت بهداشت تاکنون چنین درخواستی از ما نداشته است، اظهار کرد: تأمین تجهیزات پزشکی ویژه کرونا ویروس در شهر آفتاب مقدور نیست و خوشبختانه بیمارستان های کشور دارای نیروهای متخصص پزشکی، پرستاری و تجهیزات مدرن آزمایشگاهی هستند.

بیشتر بخوانید: معرفی کمیته‌های پنج گانه برای کنترل شیوع کرونا

قادری در پایان خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت هم چنین درخواستی از ما نکرده، ولی ما از هیچ کمکی برای مقابله با این ویروس دریغ نمی کنیم.

انتهای پیام /