شنبه 3 آذر 1403

تجدید چاپ اثر بحث‌برانگیز فالاچی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تجدید چاپ اثر بحث‌برانگیز فالاچی

کتاب «زندگی، جنگ و دیگر هیچ» اثر اوریانا فالاچی و باترجمه لیلی گلستان برای نوبت هجدهم از سوی انتشارات امیرکبیر تجدید چاپ و روانهبازار نشر شد.

کتاب «زندگی، جنگ و دیگر هیچ» اثر اوریانا فالاچی و باترجمه لیلی گلستان برای نوبت هجدهم از سوی انتشارات امیرکبیر تجدید چاپ و روانهبازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «زندگی، جنگ و دیگر هیچ» اثر اوریانا فالاچی و باترجمه لیلی گلستان برای نوبت هجدهم از سوی انتشارات امیرکبیر تجدید چاپ و روانهبازار نشر شد.

اوریانا فالاچیروزنامه‌نگار، نویسنده و مصاحبه‌گر سیاسی برجسته ایتالیایی بود. وی در دوران جنگ جهانی دوم به عنوان یک چریک ضدفاشیسم فعالیت می‌کرد. آن‌چه بیش از هرچیز به شهرت وی کمک نمود، مجموعه مصاحبه‌های مفصل و مشهور او با رهبران سرشناسی همچون امام خمینی (ره)، یاسر عرفات، معمر قذافی، محمدرضا پهلوی و هنری کیسینجر بود.

«زندگی، جنگ و دیگر هیچ»، اثرمشهور و بحث‌برانگیز فالاچی، حاصل یکسال زندگی او در ویتنام و در بحبوحه جنگ این سرزمین و همچنین حضورش در مکزیک بود. فالاچی برای یافتن پاسخ پرسشی روانه جنگ ویتنام می‌شود. پرسشی که خواهرش، الیزابتا، مطرح می‌کند و آن این است زندگی یعنی چه؟ و اودر ابتدا پاسخ می‌دهد که زندگی فاصله‌ایست بین زمانی که به دنیا می‌آییم و زمانیکه می‌میریم اما از پاسخ خودش راضی نیست پس به جنگ می‌رود تا پاسخ را بیابد.

چاپ این کتاب بعد از جنگ ویتنام نه تنها برای فالاچی شهرتی جهانی به ارمغان آورد، بلکه حتی باعث شد بسیاری از آن‌ها که از جنگ ویتنام دفاع می‌کردند نیز از کرده خود پشیمان شوند. «زندگی، جنگ و دیگر هیچ» را شاید بتوان یکی از موثرترین کتاب‌های ضدجنگ تاریخ دانست.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «من برای شناخت بشریت به اینجا آمده‌ام به خاطر اینکه دلم میخواهد بفهمم مردی که مرد دیگری را می‌کشد در جست‌وجوی چیست و وقتی که آخرین گلوله را دربدن مردی فرو می‌کند به چه می‌اندیشد. من برای ثابت کردن عقیده‌ای که همیشه به آنمعتقد بوده‌ام به اینجا آمده‌ام و آن پوچی و احمقانه بودن جنگ است و فکر می‌کنم جنگیدن قاطع‌ترین دلیل حماقت بشر است.»

کتاب «زندگی، جنگو دیگر هیچ» در 512 صفحه، به قیمت 105هزار تومان از سوی انتشارات امیرکبیر منتشر ودر کتابفروشی‌های سراسر کشور عرضه شده است.