شنبه 24 خرداد 1404

تجدید چاپ چهار کتاب توسط انتشارات سروش

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تجدید چاپ چهار کتاب توسط انتشارات سروش

سروش چاپ ششم «حی‌بن یقظان و سلامان و ابسال» چاپ هفدهم کتاب «تعلیم خط»، چاپ پنجم کتاب «سازشناسی؛ آشنایی علمی با انواع سازها و طبقه‌بندی آن‌ها» و چاپ دوم کتاب «بافت گلیم» را روانه بازار کرد.

سروش چاپ ششم «حی‌بن یقظان و سلامان و ابسال» چاپ هفدهم کتاب «تعلیم خط»، چاپ پنجم کتاب «سازشناسی؛ آشنایی علمی با انواع سازها و طبقه‌بندی آن‌ها» و چاپ دوم کتاب «بافت گلیم» را روانه بازار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات سروش چاپ ششم «حی بن یقظان و سلامان و ابسال» چاپ هفدهم کتاب «تعلیم خط» نوشته حبیب الله فضایلی، چاپ پنجم کتاب «سازشناسی؛ آشنایی علمی با انواع سازها و طبقه‌بندی آن‌ها» نوشته محمد تقی مسعودیه و چاپ دوم کتاب «بافت گلیم» نوشته زهرا جزایری را روانه بازار کرد.

ابن سینا دو اثر مهم عرفانی و فلسفی به نام‌های «حی بن یقظان» (زنده پسر بیدار) و «سلامان و ابسال» دارد که هر دو به صورت داستان‌های رمزی و تمثیلی نوشته شده‌اند و مفاهیم عمیق فلسفی و عرفانی را بیان می‌کنند. هر دو اثر بیانگر سیر و سلوک نفس انسانی و تلاش برای رسیدن به معرفت و کمال هستند؛ «حی بن یقظان» بیشتر به سفر معنوی و فلسفی نفس می‌پردازد و «سلامان و ابسال» به صورت رمزی و تمثیلی کشمکش‌های درونی انسان و رابطه او با عقل و نیروهای مادی را شرح می‌دهد.

کتاب «حی‌بن یقظان و سلامان و ابسال» که نوشته سید ضیاالدین سجادی است؛ به بررسی ریشه و تفسیر تمثیلی قصه «حی بن یقظان» در سنت فلسفی - عرفانی اسلامی می‌پردازد که در آثار ابن‌سینا و ابن‌طفیل جلوه یافته است. چاپ ششم این کتاب در قطع وزیری و با 272 صفحه به قیمت 340 هزار تومان توسط انتشارات سروش منتشر شده است.

کتاب «تعلیم خط» راهنمایی جامع در تعلیم خوشنویسی و نوشته حبیب الله فضایلی است که با خط دست‌نویس نگاشته شده و سنت نگارش ایرانی را با اسلوب تألیف معاصر درمی‌آمیزد؛ این کتاب برای هفدهمین بار تجدید چاپ شد. چاپ هفدهم این اثر در 512 صفحه رحلی، شمارگان 500 نسخه و با قیمت 800 هزار تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقمندان به این هنر قرار گرفته است.

کتاب «سازشناسی؛ آشنایی علمی با انواع سازها و طبقه‌بندی آن‌ها» آخرین کتاب و اثری جامع از دکتر محمدتقی مسعودیه، استاد گروه موسیقی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است که در زمان حیات ایشان مجال انتشار نیافت. این کتاب که با نگاهی علمی، آموزشی و تحلیلی، سازشناسی را در بستر ارکستر سمفونیک و موسیقی جهانی بررسی می‌کند، در 262 صفحه رحلی، شمارگان 500 نسخه و با قیمت 520 هزار تومان توسط انتشارات سروش به بازار نشر عرضه شده است.

کتاب «بافت گلیم» که نوشته زهرا جزایری است، با معرفی تکنیک‌های بین‌المللی بافت گلیم در کنار نقوش سنتی ایران، به تبیین پیوند میان بافت و نقش می‌پردازد. چاپ دوم این کتاب در 114 صفحه خشتی، شمارگان 500 نسخه و با قیمت 200.000 تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.