چهارشنبه 7 آذر 1403

تجربه‌های اقتصادی "یوسف نوری" می‌تواند برای رفع مشکلات فرهنگیان استفاده شود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تجربه‌های اقتصادی "یوسف نوری" می‌تواند برای رفع مشکلات فرهنگیان استفاده شود

دبیر اول کمیسیون برنامه و بودجه گفت: فعالیت‌های اقتصادی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش هیچ منافاتی با مدیریت این وزارتخانه ندارد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، غلامحسین کرمی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به معرفی «یوسف نوری» به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار کرد: برآورد من این است که آقای یوسف نوری رأی می‌آورد و دلیل این صحبتم این است که ایشان بیشتر از دو گزینه قبلی با بدنه آموزش و پرورش آشنایی دارد.

کرمی افزود: مهم است وزیر آینده با دغدغه فرهنگیان و مشکلات معلمان از نزدیک آشنایی داشته باشد و آقای نوری این ویژگی‌ها را دارا هستند.

دبیر اول کمیسیون برنامه و بودجه درباره آشنایی یوسف نوری با فعالیت‌های اقتصادی هم گفت: فعالیت‌های اقتصادی گزینه پیشنهادی هیچ منافاتی با مدیریت آموزش و پرورش ندارند. ولی قطعا ایشان وقتی وارد وزارت آموزش و پرورش می‌شود باید دغدغه‌اش معلمان باشد و از تجربه‌های اقتصادی‌اش برای رفع مشکلات فرهنگیان استفاده کند.

وی افزود: آنچه مهم است وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش باید بعد از انتخاب شدن نسبت به اجرای برنامه‌هایی که در صحن مجلس وعده می‌دهد، تعهد داشته باشد.

«یوسف نوری» متولد سال 1340 در ایلام و دارای دکتری تخصصی مدیریت از دانشگاه علامه طباطبائی است. مدیرکل برنامه و بودجه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش، عضو هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان کشور، تدریس در مدارس و دانشسرای تربیت معلم استان ایلام و مدارس ایران در قطر و بحرین از جمله سوابق اجرایی و فرهنگی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش است. وی همچنین مؤلف چند جلد کتاب تخصصی و در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء نیز فعالیت داشته است.

جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش یکشنبه 7 آذرماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

جزئیات برنامه ارائه شده "یوسف نوری" به مجلس / تقویت مدارس دولتی در مناطق کم برخوردار حل مشکلات آموزش و پرورش به کمک مجلس و دولت نیاز دارد وزیر جدید آموزش و پرورش 3 اصل کلیدی را دریابد احیای رتبه‌بندی، معیشت معلمان و عدالت آموزشی با استقرار سند تحول بنیادین