دوشنبه 19 خرداد 1404

تجهیز 20 نقطه از شهر تهران به سیستم ثبت تخلفات جناغی تا پایان شهریور

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تجهیز 20 نقطه از شهر تهران به سیستم ثبت تخلفات جناغی تا پایان شهریور

مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک تهران از تجهیز 20 نقطه از شهر تهران به سیستم ثبت تخلفات جناغی تا پایان شهریورماه خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان حمید برادران با بیان اینکه این اقدام به منظور بهبود جریان ترافیک و کاهش گره‌های ترافیکی در نقاط حساس شهر انجام می‌شود، گفت: دستورالعمل این طرح در کارگروه سامانه‌های ثبت تخلف تدوین و در حال ابلاغ توسط وزارت کشور است.

وی اضافه کرد: این سیستم به این صورت عمل می‌کند که هرگاه خودرویی خط‌کشی مثلث خروجی جناغی را لمس یا از آن عبور کند، پلاک آن ثبت می‌شود.

برادران تأکید کرد که این اقدام با هدف نظم‌بخشی به تردد در رمپ و لوپ‌های اصلی بزرگراه‌ها انجام می‌شود. بی‌نظمی در این نقاط تأثیر زیادی بر ترافیک بزرگراه‌ها دارد و این تجهیز کمک می‌کند رانندگان متخلف نتوانند صف خروجی را دور زده و بخواهند با ایجاد گلوگاه جریان ترافیک بزرگراهی را تحت تاثیر قرار دهند.

منبع: روابط عمومی شرکت کنترل ترافیک تهران