تحریم های آمریکا
تحریم های آمریکا
سخنگوی وزارت بهداشت از بروز مشکل در خرید دارو و تجهیزات پزشکی تحت تاثیر تحریم های آمریکا و نقض قوانین بین المللی خبر داد.
پکن - ایرنا - معاون اداره ملی مدیریت ارز خارجی چین اعلام کرد میزان ذخیره ارز خارجی این کشور برای پنجمین ماه متوالی افزایش داشته است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به دکتر تدروس آدهانوم خواستار فراخوانی جهانی برای پایان دادن تحریم های نامشروع و یکجانبه ایالات متحده که سلامت جهانی را به مخاطره انداخته است، شد.
تهران - ایرنا - ایگنازیو کاسیس وزیر امور خارجه سوئیس در قالب دیداری رسمی به ایران سفر کرد. یکی از دلایل این سفر بزرگداشت صدمین سالگرد روابط دیپلماتیک 2 کشور بود علاوه بر این به نظر میرسد این سفر در چارچوب وساطت مالی سوئیس میان اتحادیه اروپا با ایران و همچنین برای فعال کردن صندوق مالی خاص سوئیس برای سهولت تجارت ایران به تهران بوده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحریم های آمریکا گفت: غلبه بر تحریم های آمریکا از طریق ایجاد شبکههای مالی و تهاتری مهم، مفید و به نفع دو کشور است.
وزیر امور خارجه سوییس پس از دیدار با رئیسجمهور کشورمان به محورهای گفتوگو در این دیدار اشاره کرد.
چند روزی است که خبر ورود چین به صنعت ساخت و خودروی ایران نقل محافل خبری شده است و ما نیز برای روشن شدن این موضوع سراغ صاحبنظران رفته ایم.
مجید مجیدی در نشست خبری فیلم «خورشید» در جشنواره فیلم ونیز، درباره موضوع جهانی فیلمش و تحریم های ظالمانه آمریکا حتی در دوران کرونا صحبت کرد.
مسکو - ایرنا - روسیه از جمله اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد است که در سالیان گذشته نقشی کلیدی در توافق هسته ای با ایران موسوم به برجام داشت و پس از خروج آمریکا نیز ضمن محکوم کردن این کشور از تمامی اعضای برجام خواست به تعهدات خود برای حفظ آن عمل کنند.
تهران - ایرنا - نشریه آمریکایی هیل وابسته به کنگره آمریکا با اشاره به گسترش روابط راهبردی دوجانبه تهران و کاراکاس، نوشت: ایران و ونزوئلا طی قرائتی مشترک خود را قربانی تحریم های ناعادلانه آمریکا معرفی و تاکید می کنند که «با هم علیه فشار حداکثری آمریکا و تحریم های یک جانبه آن مقابله خواهند کرد.»
پکن - ایرنا - همزمان با تهدید آمریکا مبنی بر اعمال دوره تازه ای از تحریم ها علیه دیپلمات های چینی، پکن نیز بلافاصله مخالفت شدید خود را اعلام کرد و این اقدام را «موانع دست ساز» خواند و از واشنگتن خواست «اشتباه خود را در اسرع وقت اصلاح کند».
همه شاخصهای مهم بورسی آمریکا صعودی شدند.