تحریم های آمریکا
تحریم های آمریکا
یک فعال فرهنگی، هنری گفت: آمریکا بارها گفته بود که ما به دنبال امنیت و رفاه حال شهروندان ایران هستیم که با این اقدام تمام فریب های آنان آشکار شد.
بسیاری از تحولات منطقه ای و بین المللی ایران و ایجاد گذرگاهی برای ایجاد حلول سیاسی و اقتصادی عملا به موضوع آینده روابط ایران و آمریکا موکول شده است. خروج از این حالت می تواند منشأ خیر برای ایران شود اما...
پکن - ایرنا - روزنامه مانیچی ژاپن با انتشار گزارشی از «پهلو گرفتن نفتکش های حامل سوخت ایران در بنادر ونزوئلا»، این اقدام تهران را مایه «شادمانی» کاراکاس دانست.
نیروی انتظامی با داشتن رافت اسلامی در اوج اقتدار است و مردم در شرایط بحرانی می توانند به خوبی به آن ها تکیه کنند تا حقوقشان پایمال نشود بطوری که حافظان امنیت بهترین لقب و عنوانی است که می توان به آنها داد؛ چرا که از بیابان های «سیستان و بلوچستان» تا کوه های مرزی «کردستان» امنیت را برای مردم به ارمغان می آورند.
این اقدام مشترک دو کشور مورد تحریم ظالمانه آمریکا خط بطلانی بر این نظریه بود که همه اقتصاد دنیا بهخصوص تجارت هرگونه نفت و ملحقات آن باید در چارچوب قوانین و استانداردهای مورد تأیید کشورهای قدرتمند قرار گیرد، کشید.
آمریکا و همپیمانانش برای دستیابی به اهداف سلطه گرایانه و قدرت طلبانه خود، کشورهایی که حاضر به باج دادن های سیاسی و اقتصادی به آنها نشوند را با برچسب های مختلف، تحریم می کنند.
سومین نفتکش ایرانی حامل سوخت برای ونزوئلا، ساعاتی قبل وارد آبهای ونزوئلا شد.
محسن ذوالفقاری گفت: تحریم های آمریکا علیه ناجا با هدف نا امن کردن زندگی مردم و جلوگیری از اقدامات پلیس علیه تروریست های تحت حمایت استکبار انجام شده است.
پکن - ایرنا - سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به حکم دادگاه کانادا در پرونده خانم «منگ وان جو» از مدیران ارشد شرکت هواووی اظهار کرد کانادا باید عملا اشتباهش را تصحیح و فورا خانم منگ را آزاد کند تا از ضربه و آسیب به روابط چین و کانادا جلوگیری شود.
یک حقوقدان با اشاره به تهدیدات آمریکا برای جلوگیری از صادرات مواد نفتی و همکاری ایران ونزوئلا گفت: مواضع آمریکا در تهدید ایران برای صادر نکردن مشتقات نفتی خود به ونزوئلا بیشتر فشار سیاسی و تبلیغاتی است.
سفیر ایران در ونزوئلا گفت: خبر انتقال 9 تن طلا که ادعا شده ونزوئلا در برابر سوخت به ایران ارسال کرده، 100 درصد دروغ است.
مرکز امنیتی «سوفان» مستقر در نیویورک گزارش کرد که ایران و ونزوئلا با محموله 1.5 میلیون بشکه بنزین و مشتقات نفتی، مستقیما ایالات متحده آمریکا را به چالش کشیدند.
اقتصادنیوز: نفتکش «پتونیا» در جنوب باربادوس در شمال شرق ونزوئلا در حرکت و به نظر می رسد تا ساعاتی دیگر وارد آب های ونزوئلا شود.
اقتصادنیوز: سید حسین موسویان پژوهشگر دانشگاه پرینستون آمریکا و عضو سابق گروه مذاکره کننده هسته ای در نشست مجازی شورای روابط خارجی پنسیلوانیای آمریکا، دیپلماسی، احترام و عدم مداخله را کلید حل مشکلات با ایران دانست.