تحریم های آمریکا
تحریم های آمریکا
پکن - ایرنا - روزنامه «ساوت چاینا مورنینگ پست» در واکنش به پهلوگیری نفتکش ایرانی در بندر ونزوئلا نوشت تحریم ها و هشدارهای آمریکا هم نتوانسته است مانع تجارت آزاد میان ایران و ونزوئلا شود.
تهران - ایرنا - نیکولاس مادورو رییس جمهوری ونزوئلا ضمن تشکر دوباره از حمایتهای ایران تأکید کرد که دو کشور خواهان صلح بوده و حق دارند آزادانه تجارت کنند.
تهران - ایرنا - همزمان با ورود اولین کشتی حامل سوخت جمهوری اسلامی ایران به بنادر ونزوئلا؛ در یادداشتی که در سایت وزارت خارجه این کشور منتشر شد بر ادامه همکاری های تهران - کاراکاس در برابر تحریم های آمریکا تاکید شد.
یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: اقدام موفقیت آمیز جمهوری اسلامی در ارسال محموله نفتی به ونزوئلا نشان داد که اگر ایران اعتماد به نفس خود را حفظ کرده و به دنبال توافقات برد - برد واقعی و نه خیالی باشد، می تواند موفقیت های جدی کسب کند.
یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: اقدام موفقیت آمیز جمهوری اسلامی در ارسال محموله نفتی به ونزوئلا نشان داد که اگر ایران اعتماد به نفس خود را حفظ کرده و به دنبال توافقات برد برد واقعی باشد نه برد برد خیالی قطعا می تواند موفقیت های جدی کند.
پکن - ایرنا - چین در چرخشی آشکار که نشانه سختگیرتر شدن رفتار این کشور در قبال استقلال طلبان تایوان است، واژه «صلح آمیز» را از عبارت «وحدت با تایوان» پاک کرد.
تهران - ایرنا - خبرگزاری رویترز بامداد روز یکشنبه گزارش داد که اولین نفت کش از پنج محموله سوخت ایرانی به منطقه انحصاری اقتصادی ونزوئلا وارد شد.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی چهارمین روز خرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
اقتصادنیوز: روزنامه واشنگتن پست روز یکشنبه نوشت: در حالی کشتی فورچون ایران به سواحل ونزوئلا نزدیک میشود که خبری از تهدیدات و تحریمهای آمریکا نیست.
اقتصادنیوز: خبرگزاری رویترز دقایقی پیش اعلام کرد: نخستین نفت کش از پنج محموله سوخت ایرانی روز شنبه (به وقت محلی) به منطقه انحصاری اقتصادی ونزوئلا رسید.
تهران - ایرنا - روزنامه واشنگتن پست روز یکشنبه نوشت: در حالی کشتی فورتون ایران به سواحل ونزوئلا نزدیک می شود که خبری از تهدیدات و تحریم های آمریکا نیست.
پکن - ایرنا - درپی افزایش فشارهای دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا و راهبرد امنیتی وی برای تحریم شرکت ها و موسسات چینی، "جائو لی جیان" سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست فورا ذهنیت جنگ سرد را کنار گذاشته و مداخله در امور داخلی این کشور را متوقف کند.
رسانه های غربی مدعی هستند 1.53میلیون بشکه بنزین ایران در 5 نفتکش در حال نزدیک شدن به ونزوئلا هستند، بطوریکه نفتکش «فرچون» درحالی که پرچم ایران را بر فراز خود دارد، جلوتر از سایر نفتکشها در حرکت است.
رسانه های غربی مدعی هستند 1.53 میلیون بشکه بنزین ایران در 5 نفتکش در حال نزدیک شدن به ونزوئلا هستند، بطوریکه نفتکش «فرچون» درحالی که پرچم ایران را بر فراز خود دارد، جلوتر از سایر نفتکشها در حرکت است.