تحریم های آمریکا
تحریم های آمریکا
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر آمریکا دنبال مذاکره است، نباید تحریم جدیدی تصویب کند. این نشان می دهد که آمریکایی ها خیلی دنبال مذاکره نیستند بلکه به دنبال جلوگیری از پیشرفت جمهوری اسلامی در حوزه هسته ای هستند و بیش تر میخواهند به بهانه مذاکره فعالیت ما را متوقف کنند.
دولت محترم اعلام کرده که مسدود کردن 20درصد غیرقانونی است یعنی به سود رانتخوران و وامگیرندگان وارد ماجرا شده و ابعاد رانت را بزرگتر کرده است.
اقتصادنیوز: عده از معامله گران معتقد بودند در صورتی که نرخ دلار در محدوده 30 هزار و 200 تومان تثبیت شود احتمال اینکه دوباره به نیمه کانال 30 هزار تومان نفوذ کند وجود خواهد داشت.
هربرگ اسکناس آمریکایی قبل از ظهر امروز از نیمه کانال 30 هزار تومان عبور کرد و بر روی 30 هزار و 500 تومان قرار گرفت. این قیمت در مقایسه با عصر روز پنجشنبه نزدیک به 400 تومان افزیش را نشان میدهد.
آنر، شرکت تولید دستگاه های هوشمند که از غول فناوری چینی هوآوی جدا شده است، قصد دارد یک گوشی تاشو را در بازارهای خارج از کشور عرضه کند.
به نظر می رسد بعداز تحریم های جدید آمریکا علیه ایران و سیگنال های ضد و نقیض برجامی کاسه صبر معامله گران دلار به سر آمده و انتظارات صعودی بار دیگر در تهران تقویت شده است.
عباس عبدی درخواستی از فرمانده کل سپاه مطرح کرد.
فارن پالیسی: بدون تهدید تحریم ها، چین تقریبا به طور قطع سرمایه گذاری و تجارت خود را با ایران افزایش خواهد داد و نه تنها نفوذ خود را در آنجا بلکه در منطقه نیز عمیق تر خواهد کرد.
اما چرا داشتن یک طبقه متوسط غنی و گسترده درون کشور، بهترین اهرم برای چانه زنی دولت ها در مذاکرات بیرون از کشور خواهد بود؟
هیج تضمینی قابل اطمینان تر از این نیست که ظرفیت و توان هسته ای ما به گونه ای باشد که به محض خلف وعده آمریکا و خروج احتمالی دوباره از اجرای تعهدات برجامی، ما نیز گام هسته ای متناسب با آن را برداریم.
استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی ایران با سایر کشورها کاربرد گستردهای خواهد داشت.
جیکوب فانک کرکگارد، اقتصاددان آلمانی، میگوید: «آنچه اروپا به آن نیاز دارد گاز است و هیچ راهی برای رساندن آن از ایران و نه در بازه زمانی تا زمستان امسال، وجود ندارد».
سئول قوانین جدید آمریکا برای اعطای 7500 دلار اعتبار مالیاتی برای خرید خودروهای برقی ساختهشده در آمریکای شمالی را یک خیانت توصیف و اعلام کرد این مسئله همکاری اقتصادی و امنیتی بین دو کشور را به خطر میاندازد.
بسیاری از تحلیلگران به این نتیجه رسیده اند که حتی اگر توافق جدیدی هم بین ایران و آمریکا امضاء شود باز نمی توان نام این توافق را «برجام» و فرآیند آن را فرآیند «احیای برجام» نامید.
«موضع گیری اخیر "سایمون شرکلیف" سفیر انگلستان در ایران، سه پیام عمده و محوری را به ملت و دولتمردان ایرانی منتقل می کند: شرکلیف سواد تاریخی محدودی دارد، وی همچنان در دوران توهمیِ بریتانیای کبیر زیست می کند، و در نهایت اینکه مواضع اخیر وی ذاتِ حقیقی سیاستمداران غربی و مخصوصا انگلیسی و نوعِ نگاه آن ها به کشورمان را به وضوح آشکار ساخت.»