تحریم دارویی کشور با نورپردازی پرچم ایران در آمریکا تناقض دارد / بی بند و باری با اصل نظام سازگار نیست
حسین پورلسانی در رابطه با اعلام حمایت های آمریکا از کشور ایران و نورپردازی آبشار نیاگارا به رنگ پرچم ایران برای چند دقیقه گفت: با مقایسه تحریم های آمریکا علیه ملت ایران، همچون ممانعت از ورود داروهای بیماران پروانهای، سرطانیها و جانبازهای شیمیایی و حمایت از ملت ایران با این سبک قطعاً به یک تناقض رفتاری می رسیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین پورلسانی، مدرس حوزه سیاسی در دانشگاه های خراسان شمالی و دانشجوی دکترای روابط بین الملل در گفتگو با خبرنگارعصراترک اظهار داشت: طی هفته های اخیر شاهد حوادثی بودیم که امنیت کشور را تهدید کرد و هرج و مرج ها و آشوب هایی را به جا گذاشت که از جهات مختلفی قابلیت پرداختن دارد.
وی با اشاره به اینکه باید از جهت رفتارشناسی، افرادی که در اغتشاشات حضور داشتند، مطالعه و بررسی شوند، گفت: فوت خانم امینی اتفاق ناراحت کننده ای بوده است، اما اینکه عده ای این حادثه را بهانه قرار می دهند برای خواسته های غیر منطقی و نامعقول تا فرصتی ایجاد شود برای کسانی که دنبال این شرایط بوده اند که از فضای به وجود آمده موجی را رقم بزنند و آرامش مردم و جامعه به هم بریزد، قابل تامل است.
پورلسانی اضافه کرد: اگر ادعای این افراد حقوق زن و دفاع از حق زنان است، قطعا به آتش کشیدن قرآن، آتش زدن ماموران نیروی انتظامی، حمله به اماکن عمومی و اموال مردم هیچ کدام در راستای احقاق حقوق زنان نیست.
وی با اشاره به اینکه تا زمانی که سیستم قضایی کشور علت فوت "مهسا امینی" را اعلام نکرده است، قضاوت کردن در این مورد درست نیست، ادامه داد: با پیش دستی و قضاوت عجولانه در این زمینه ایجاد تشنج و ناآرامی در جامعه می شود که نیاز است این موضوع به درستی و صحیح بررسی شود.
مدرس دانشگاه های خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در اغتشاشات اخیر شاهد بودیم جمعیتی که به مخالفت با پوشش اسلامی و ایرانی به خیابان ها آمده بودند، به نسبت جمعیت کشور بسیار محدود بودند، به طور نمونه در شهری همچون مشهد با چهار میلیون نفر جمعیت، شرکت حدود 200 نفر در تجمعات، بیانگر این است که عده ای محدود می خواهند برای این جمعیت تصمیم گیری بکنند.
بی بند و باری با اصل نظام سازگار نیست
دانشجوی دکترای روابط بین الملل بیان داشت: نظام جمهوری اسلامی با رای مردم و بر مبنای دین و ارزش های اسلامی شکل گرفته است و مردم برای نظام جمهوری اسلامی ایران هزینه های زیادی دادند.
کارشناس مسائل سیاسی یادآور شد: حجاب یکی از ارزش های نظام جمهوری اسلامی ایران است و قطعا موضوعی که اصل نظام باشد جای کوتاه آمدن نخواهد داشت، از طرفی بی بند و باری با اصل نظام سازگار نیست و باید محکم پای این قضیه ایستاد.
فضای کاری پلیس با امر به معروف تفاوت دارد
وی گفت: نکته قابل توجه در موضوع امر به پوشش مناسب و ارشاد و امر به معروف مقوله ای فرهنگی، روحی، عاطفی و دینی است و قطعا ایراد دارد که این کار به سازمانی نظامی که جنس کارش فرق دارد سپرده شود، زیرا رسالت فرهنگی خیلی ظریف و حساس است.
پورلسانی با اشاره به اینکه فضای کاری پلیس با امر به معروف تفاوت دارد، گفت: نکته قابل توجه این است که مابقی سازمان های فرهنگی که این رسالت را برعهده دارند به درستی به رسالت خویش عمل نکرده اند به طور نمونه در آموزش و پرورش بعد از 12 سال تحصیل، دانش آموز با بی حجابی فارغ التحصیل می شود و در واقع پایه ریزی فکری فرد در این ایام انجام شده و گشت ارشاد نمی تواند در نیم ساعت طرز تفکر این فرد را تغییر دهد.
مسئولانی که بودجه فرهنگی دارند، باید توضیح دهند
مدرس دانشگاه های خراسان شمالی با بیان اینکه مسئولان فرهنگی کشور باید پای کار بیایند، افزود: دستگاه هایی که بودجه های فرهنگی دریافت می کنند باید در مقابل این بودجه ها پاسخگو باشند و توضیح دهند که برای وضعیت فرهنگی چه خدمات و اقداماتی داشته اند و اگر مدعی اجرای امور هستند چرا در این زمینه عقب گرد وجود دارد.
پورلسانی خاطرنشان کرد: به طور نمونه در جشنواره فیلم فجر، از بازیگر خانم با بدترین نوع حجاب تجلیل و قدردانی می شود و این خانم به عنوان یک الگو در ذهن های مردم جای می گیرد.
وی بیان داشت: جایگاه رسانه ها نیز در این موضوعات قطعا بی تاثیر نخواهد بود، باتوجه به اینکه از ابتدای سال جاری مقام معظم رهبری در مقوله جهاد تبیین نسبت به سال های قبل تاکید بیشتری دارند، باید در این موضوع از ابزار رسانه ها استفاده شود، زیرا رسانه بستری برای رشد انقلاب است.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه البته رسانه همچون یک چاقوی دو لبه است، گفت: دشمن به خوبی از آن استفاده می کند و به شدت در حال تولید محتوا است، در حالی که در داخل کشور محتواهای تولیدی در مقایسه با تولیدات دشمنان ضعف دارد و به گونه ای در فضای مجازی پاتک خورده ایم و دشمن در این حوزه موفق تر عمل کرده است.
سلبریتی در جایگاهی نیست که بخواهد در سیاست نظر دهد
دانشجوی دکترای روابط بین الملل با بیان اینکه سلبریتی ها باید جایگاه خودشان را بشناسند، ادامه داد: فردی در جایگاه بازیگر، فوتبالیست و کارگردان شاید در جایگاه شغلی خودش تخصص داشته باشد اما مملکت داری یک هنر بوده و دارای قواعد خاصی است که قطعا این افراد از آن سر در نمی آورند و هرکسی صلاحیت این را که بخواهد در این حوزه نسخه بدهد، را ندارد. وی تصریح کرد: متاسفانه در جامعه ما از راننده تاکسی تا سلبریتی ها خودشان را تحلیل گر مسائل سیاسی کشور می دانند و در موضوعات مختلف اظهار نظر می کنند.
وی اضافه کرد: مردم خواهان این هستند کهبا سلبریتی ها نیز همچون سایر افراد برخورد شود و در این زمینه نباید کوتاه بیایند، برای برهم زدن امنیت کشور هر کسی حرکتی کرده است باید با آنها فارغ از جایگاهی که دارند برخورد شود.
پورلسانی گفت: البته در این میان سلبریتی هایی فهیم نیز بودند که با موضع گیری های خوب و با درایت نقششان را در حفظ امنیت کشور به خوبی به جا آوردند.
تحریم دارویی کشور با نورپردازی پرچم ایران در آمریکا تناقض دارد
مدرس دانشگاه های خراسان شمالی در رابطه با اعلام حمایت های آمریکا از کشور ایران و نورپردازی آبشار نیاگارا به رنگ پرچم ایران برای چند دقیقه اظهار داشت: جوانان کشور که شاید نسبت به مسائل امروز اعتراضاتی دارند، با کنار هم قرار دادن برخی موضوعات به راحتی می توانند مسئله را درک کنند که هیچ کدام از حرکات دشمن برای کشور با هدف دلسوزی نیست.
وی ادامه داد: تحریم هایی که کشور آمریکا علیه ملت ایران و نظام داشته، همچون ممانعت از واردات داروهای بیماران پروانه ای، سرطانی ها و جانبازهای شیمیایی از یک طرف و مطرح کردن حمایت از ملت ایران با این سبک قطعا با هم تناقض دارد.
هیچ کسی خارج از مرزها، دلسوز مردم ایران نیست
پورلسانی گفت: از راه انداختن 190 رسانه فارسی زبان در خارج از کشور که علیه ارزش های اسلام و نظام فعالیت دارند، قطعا به راحتی می توان دریافت که هیچ کدام از کارهای ظاهری که در برخی از برهه های حساس به اصطلاح برای حمایت از مردم ایران انجام می شود، واقعی نبوده و آنان دلسوز مردم نیستند.
مدرس دانشگاه های خراسان شمالی بیان داشت: نسل جوان باید بداند که هیچ کس در آن سوی مرزها، دلسوز مردم ایران نخواهد بود، کسانی که چهار هزار نفر توسط حزب کومله دموکرات را به فجیع ترین شیوه ها کشتند، منافقانی که 17 هزار نفر را در این سرزمین قتل عام کردند، قطعا دلسوز مردم نیستند.
وی گفت: جوانان باید مراقب باشند که در دامهای رسانه ای این افراد نیفتند، اگر کشور ایران را تحریم می کنند، دارویی که برای بیماران نیاز است را ممنوع می کنند، از طرفی 190 شبکه فارسی زبان راه می اندازند، که برعلیه مردم و نظام فعالیت دارند، باید این مسائل به دقت بررسی شود.
انتهای پیام /