تحریم های آمریکا
تحریم های آمریکا
اقتصادنیوز:یک عضو شورای شهر تهران درخصوص سکوت شورا درخصوص برخی ازاخبارمنتشرشده مبنی بر احتکار برخی از کالاهای اساسی توسط شرکت شهروند گفت: روزهای اولی که خبر پخش شد دوستان می گفتند همان انبارها بوده و اشتباه شده احتکار نبوده است اما دوباره تکرار شد، و گفتند مرجعی این موضوع را تایید کرده ولی واقعیت این است که ما خودمان (شورای شهر) هم واکنشی نشان ندادیم قبول داریم دست کم باید تذکر می...
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان در هفتاد و پنجمین مجمع جهانی سلامت با اعتراض به تحریم های آمریکا علیه کشورها گفت: تحریم های بانکی و مالی یکطرفه آمریکا تلفات بسیاری را در حوزه سلامت جهانی موجب شده است.
اقتصادنیوز: دستیار ویژه جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد، این کشور و کره جنوبی برای یافتن ابزار مناسب و درست برای رسیدگی به مساله کره شمالی همکاری دارند.
اقتصادنیوز نوشت: روز گذشته وزارت خزانهداری آمریکا اسامی چند نفر را به دلیل ارتباط با نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست تحریمها قرار داد. این خبر هم ممکن است امروز توسط نوسان گیران ارزی برجسته شود و اسکناس آمریکایی رشد را تجربه کند.
روز گذشته یک خبر جدید برجامی از سوی رابرت مالی مورد توجه معامله گران قرار گرفت که می تواند انتظارات صعودی در بازار ارز امروز پنجشنبه 5 خرداد ماه را تقویت کند.
اقتصادنیوز: روز گذشته وزارت خزانهداری آمریکا اسامی چند نفر را به دلیل ارتباط با نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست تحریمها قرار داد. این خبر هم ممکن است امروز توسط نوسان گیران ارزی برجسته شود و اسکناس آمریکایی رشد را تجربه کند.
قیمت سکه روز گذشته عقب نشینی را تجربه کرد. فلز زرد رنگ داخلی روز چهارشنبه با 40 هزار تومان کاهش نسبت به روز سه شنبه به قیمت 14 میلیون و 350 هزار تومان به فروش رسید.
عده ای از معامله گران معتقدند که خبر تحریم های ضد ایرانی آمریکا می تواند زمینه ساز رشد سکه در بازار امروز شود و خریداران بیشتری وارد بازار شوند.
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران بدون اشاره به زیاده خواهی های کشورش در مذاکرات وین افزود: پس از گذشت بیش از یک سال از گفتگوها در وین که به نظر می رسد شتاب خود را از دست داده، زمان رو به اتمام است. ما توافقی با ایران نداریم و چشم انداز دستیابی به آن در بهترین حالت، ضعیف است.
شماری از فعالان معتقدند که با برچیده شدن بساط ارز4 هزار و 200 تومان دست بازارساز برای مداخله در بازار باز شده است ولی بالا رفتن انتظارات تورمی موجب شده که این افزایش عرضه منجر به افت قیمت دلار در بازار آزاد نشود.
عده ای از معامله گران معتقدند که خبر تحریم های ضد ایرانی آمریکا می تواند زمینه ساز رشد سکه در بازار امروز شود و خریداران بیشتری واردند بازار شوند.
اقتصادنیوز: سناتور کریس موفی عضو دموکرات سنای آمریکا گفت: ما گزینه اعمال فشار اقتصادی بر ایران و تشدید آنها را امتحان کردهایم و دیدهایم که رفتار ایران بدتر شده است.
نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران همچنین اظهار داشت: گزینه نظامی نمی تواند این مساله را حل کند، تنها گزینه موجود یک راه حل دیپلماتیک است.
تهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تحریم های ناجوانمردانه آمریکا و استکبار جهانی علیه ایران، مانع موفقیت های کشورمان در کنترل کرونا نشد، چرا که مردم به یاری نظام سلامت شتافتند.