تحریم های آمریکا
تحریم های آمریکا
صرف نظر از شوک های روانی که بخشی ازآن رسانه ای و برخی حاصل سیاه نمایی دشمنان خارج کشور است روند حاکی از منطقی شدن نرخ بازار ارز است.
مسکو - ایرنا - سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که احتمال دستیابی به توافق در مذاکرات وین افزایش یافته است.
اویغود در ادامه از استانداردهای دوگانه آمریکا درقبال موضوعات مرتبط با انرژی هسته ای انتقاد کرد و گفت: وقتی پای اسرائیل و خاورمیانه به میان می آید، حتی این استانداردها تشدید هم می شود. اسرائیل زرادخانه هسته ای دارد اما این موضوع هیچ گاه از سوی یک کشور غربی یا شرقی مطرح نشده است.
یک کارشناس ترکیه ای با انتقاد از رویکرد دوگانه آمریکا درقبال انرژی هسته ای در مواجهه با ایران و رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: هیچ یک از طرفهای مذاکره کننده در وین خواهان شکست مذاکرات نیستند.
یک کارشناس ترکیه ای با انتقاد از رویکرد دوگانه آمریکا درقبال انرژی هسته ای در مواجهه با ایران و رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: هیچ یک از طرفهای مذاکره کننده در وین خواهان شکست مذاکرات نیستند.
روزنامه سعودی الشرق الاوسط به نقل از منابع اروپایی نوشت که نشست های دو کمیته کارشناسی که مساله تحریم های آمریکا و مسائل هسته ای را بررسی می کنند طی دو روز گذشته افزایش یافته است.
روزنامه سعودی الشرق الاوسط از افزایش جلسات در وین میان هیات های اروپایی و ایرانی طی دو روز گذشته و پذیرش متون ارائه شده ایران از سوی طرفهای اروپایی خبر داد.
تحریم های آمریکا علیه ایران بر پروژه بندر تاثیری نداشتهاند و این تحریم ها «اصلا هیچ ربطی به پروژه بندر چابهار ندارند.
وزیر امور خارجه هند در یک جلسه پرسش و پاسخ در پارلمان این کشور، هرگونه تاثیر تحریمهای آمریکا بر پروژه بهرهبرداری از بندر چابهار را رد کرد.
وی در پاسخ به سوال رایتش پاندی، یکی از نماینگان مجلس هند و عضو حزب BSP، تصریح کرد که تحریمهای آمریکا به هیچ وجه ارتباطی با "پروژه بندر چابهار هند" در ایران ندارد.
وزیر امور خارجه هند مدعی شد که کشورش به دلیل تحریم های آمریکا علیه ایران پروژه بندر چابهار را به تعویق نینداخته است.
فارس نوشت: رئیس مجلس با تاکید بر اینکه در سفر به ترکیه اولویت اصلی من دیدار با فعالان اقتصادی و تجاری و شنیدن مسائل و مشکلات آن ها و تلاش برای حل و فصل آن است تاکید کرد: داشتن برنامه بلند مدت برای ارتقای روابط دوجانبه و اجرای دقیق و هوشمندانه آن، نقشه راه و یکی از الزامات حل و فصل مشکلات تجاری و توسعه روابط اقتصادی کشور است.
رئیس مجلس با تاکید بر اینکه در سفر به ترکیه اولویت اصلی من دیدار با فعالان اقتصادی و تجاری و شنیدن مسائل و مشکلات آن ها است، تاکید کرد: داشتن برنامه بلند مدت برای ارتقای روابط دوجانبه از الزامات حل و فصل مشکلات تجاری و توسعه روابط اقتصادی کشور است.