تحقیر کره جنوبی مقابل برزیل در سئول / ژاپن از شکست گریخت

در چارچوب دیدارهای دوستانه ملی، قدرتهای شرق آسیا مقابل رقبای خود متوقف شدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در چارچوب بازیهای دوستانه در رده ملی، امروز (جمعه) چند مسابقه برگزار شد که در مهمترین آنها تیمهای ملی ژاپن و کره جنوبی به ترتیب مقابل تیمهای ملی پاراگوئه و برزیل قرار گرفتند و هر دو در کسب پیروزی ناکام مانند.
تیم ملی ژاپن که میزبان پاراگوئه بود در حالی به تساوی 2-2 مقابل حریف لاتین رضایت داد که تا دقایق تلف شده نیمه دوم بازی را باخته بود و با گلی که در دقیقه 4+90 زد از شکست گریخت. در این بازی میگل آلمیرون 20 و دیگو گومس 64 دو بار پاراگوئه را پیش انداختند اما هر بار ژاپن با گلهای کوکی اوگاوا 26 و آیاسه اوئدا 4+90 پاسخ گلهای خورده را داد.
رودریگو: مشکلات اساسی داشتم و آنچلوتی خیلی کمکم کرد / امباپه یک پدیده استدر بازی دیگر که در ورزشگاه جام جهانی شهر سئول برگزار شد، کره جنوبی مقابل میهمان پرافتخارش تیم ملی برزیل با نتیجه سنگین 5 بر صفر تن به شکست داد. استوائو 13 و 41، رودریگو 41 و 49 و وینیسیوس جونیور 77 گلهای تیم تحت هدایت کارلو آنچلوتی را در این بازی به ثمر رساندند.
بازی بعدی تیم ملی ژاپن یک دیدار دوستانه دیگر برابر برزیل است که سهشنبه 22 مهر میزبان سلسائو خواهد بود. کره جنوبی هم در همان روز از پاراگوئه پذیرایی خواهد کرد.

