تحویل 250 واحد مسکونی به خانوادههای دارای دو معلول
![تحویل 250 واحد مسکونی به خانوادههای دارای دو معلول](https://media.mehrnews.com/d/2023/01/01/3/4379143.jpg?ts=1672561840594)
تفاهمنامه ایجاد 10 هزار شغل جدید برای معلولان و زنان سرپرست خانوار بین بنیاد برکت و سازمان بهزیستی امضا شد.
تفاهمنامه ایجاد 10 هزار شغل جدید برای معلولان و زنان سرپرست خانوار بین بنیاد برکت و سازمان بهزیستی امضا شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، آئین اختتامیه نخستین رویداد "حرکت با برکت" امروز (سهشنبه 4 بهمن 1401) با حضور سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام، رئیس سازمان بهزیستی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیران بنیاد برکت و بنیاد 15 خرداد در محل نمایشگاه دائمی ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم اظهار داشت: بنیاد برکت همواره به دنبال اشتغال و کارآفرینی معلولین و توانیابان است؛ بنیاد برکت با سرمایه 2100 میلیارد تومانی و در قالب 22 هزار طرح، تاکنون برای بیش از 31 هزار نفر از معلولین و توانیابان و زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست شغل مستقیم ایجاد کرده است.
عارف نوروزی افزود: این اقدامات در قالب طرحهای خرد، دانشبنیان و فناورانه صورت گرفته است. از این تعداد 4600 طرح اشتغالزایی هم با مشارکت سازمان بهزیستی و با سرمایهگذاری 250 میلیارد تومانی انجام شده و از طریق تسهیلگران بنیاد برکت به سرانجام رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه ساخت مسکن هم ستاد اجرایی فرمان امام برنامهریزی لازم برای احداث 48 هزار مسکن ویژه محرومین، معلولین و نیازمندان حاشیه شهرها را در دستور کار خود داشت که تاکنون 44 هزار واحد مسکونی احداث و تحویل شده و سهم خانوادههای دارای دو معلول به بالا از این واحدها 3400 واحد بوده است؛
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: امروز هم 250 واحد مسکونی جدید تحویل معلولین و خانوادههای عزیز آنها میشود.
رئیس سازمان بهزیستی هم در این مراسم گفت: فرهنگ انقلابی باعث اتصال دو نهاد انقلابی و دولتی ستاد اجرایی فرمان امام و سازمان بهزیستی شده که در زمینه تسهیلگری و اشتغالزایی کارهای بسیار خوبی در قالب تبصره 18 با یکدیگر داشته و امیدوارم ادامه پیدا کند.
علیمحمد قادری افزود: تسهیلگری ساخت مسکن برای خانوادههای دارای دو معلول به بالا افتخار بالایی است که موجب جلب رحمت الهی میشود و جا دارد بابت اهتمام دکتر نوروزی و مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت به این امر به ویژه در مناطق محروم کشور، قدردانی و سپاسگزاری کنم.
رئیس هیئت مدیره بنیاد برکت هم در این مراسم گفت: این بنیاد بر اساس تفکر محرومیتزدایی از مناطق محروم و روستاها شکل گرفت.
محمود عسگریآزاد افزود: بنیاد برکت امروز در 14 هزار روستا و شهر و استان بدون اینکه ساختار اداری و دفتری داشته باشد حضور دارد.
وی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر 260 هزار طرح اشتغالزایی را ایجاد کردیم که به طور متوسط در هر طرح 3 نفر مشغول به کار شدند؛ بیش از 60 هزار معتمد محلی برای فعالیتهای اشتغالزایی و عمرانی به بنیاد برکت در سراسر کشور کمک میکنند ضمن اینکه 950 تسهیلگر محلی هم داریم.
عسگریآزاد افزود: در سالجاری 65 هزار طرح اشتغالزایی به مرحله اجرا و دریافت تسهیلات رسیده که 22 هزار طرح ویژه خانواده سازمان بهزیستی است؛ با 17 مؤسسه و نهاد همکاری مستمر و مشارکت داریم؛ 260 میلیارد تومان اعتبار هم به صورت مشارکتی و از طریق مردم در طرحهای مختلف به کار گرفته شده است.
دبیر رویداد حرکت با برکت هم در این مراسم گفت: هیأت داوران اولین رویداد "حرکت با برکت" در چهار مرحله آثار رسیده به دبیرخانه را بررسی کردند؛ در نهایت 10 طرح برگزیده و برتر شدند؛ بیشترین طرحها مربوط به احداث کارگاه اشتغالزایی و استارتاپی بوده و 137 طرح هم مربوط به اشتغال ویژه معلولین است.
در بخشی از برنامه تفاهمنامه اشتغالزایی برای 10 هزار معلول به ارزش سرمایهگذاری 14,000 میلیارد ریال بین بنیاد برکت، صندوق کارآفرینی امید و سازمان بهزیستی منعقد شد.
در پایان این مراسم به 10 طرح برگزیده رویداد حرکت با برکت جوایزی اهدا شد و از طراحان این آثار تقدیر به عمل آمد.