چهارشنبه 17 بهمن 1403

تحویل 33 هزار واحد مسکن مهر تا 2 ماه آینده

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تحویل 33 هزار واحد مسکن مهر تا 2 ماه آینده

حدود 33 هزار واحد مسکن مهر تا دو ماه دیگر به متقاضیان تحویل می‌شود که مجموع واحدهای تکمیل و تحویل شده را به 2 میلیون و 63 هزار واحد می‌رساند؛ البته گفته می شود با توجه به شیوع کرونا روند پیشرفت پروژه ها با کندی مواجه شده است.

به گزارش ایسنا، از دو میلیون و 200 هزار واحد مسکن مهر تاکنون دو میلیون و 30 هزار واحد به متقاضیان تحویل شده و بنا به گفته مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، قرار است تا دو ماه آینده 33 هزار واحد دیگر در شهرهای بالای 25 هزار نفر تکمیل و تحویل متقاضیان شود که مجموع واحدهای افتتاح شده را به دو میلیون و 63 هزار می رساند.

پیش از این هم محمد اسلامی - وزیر راه و شهرسازی - گفته بود که از دو میلیون و 200 هزار واحد مسکن مهر در حدود یک میلیون و 300 هزار واحد در دولت تدبیر و امید و حدود 220 هزار واحد در زمان مسئولیت او تکمیل شده است. او همچنین گفته که 130 هزار واحد مسکونی مهر در حال تکمیل نهایی و برقراری انشعابات است و عملا بیش از 60 هزار واحد مسکونی مهر باقی مانده که در حال تکمیل آنها هستیم.

با این حساب هم اکنون 92 درصد پروژه به اتمام رسیده و اگر 33 هزار واحد دیگر تا دو ماه آینده تحویل شود میزان واحدهای افتتاح و تحویل شده به 93.7 درصد می‌رسد.

از سوی دیگر واحدهای فاقد متقاضی مسکن مهر که تا پیش از این حدود 40 هزار واحد بود، بنا به گفته نبیان - مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن - کاهش چشمگیری یافته است.

وی در خصوص تعیین تکلیف واحدهای بدون متقاضی اظهار کرد که موفق شدیم تعدادی از واحدهای بدون متقاضی مسکونی مهر را کاهش دهیم هم اکنون بخشی از این واحد ها به کمیته امداد واگذار شده و در تلاش هستیم تا دیگر واحدهای مسکونی فاقد متقاضی را واگذار کنیم.

به گفته نبیان، تعداد واحدهای مسکونی مهر درگیر مسائل حقوقی هستند و تا زمانی که پرونده در مراجع قضایی است نمی‌توان در خصوص آنها اقدامی انجام داد.

روز گذشته نیز وام 40 میلیون تومانی تعمیرات مسکن مهر با نرخ سود 18 درصد و مدت بازپرداخت پنج ساله به تصویب بانک مسکن رسید که نشان می دهد با وجود آنکه هنوز پروژه تکمیل نشده و برخی واحدها به فرسودگی رسیده‌اند.

انتهای پیام