شنبه 10 آذر 1403

تخصیص اعتبار به گروه‌های جهادی برای بهسازی مناطق محروم ضروری است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تخصیص اعتبار به گروه‌های جهادی برای بهسازی مناطق محروم ضروری است

با به رسمت شناختن گروه‌های جهادی و سپردن بخشی از اعتبارات و همچنین کارهای بر زمین‌مانده می‌توان تحول بزرگی را در مناطق محروم شاهد باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محرومیت از آن واژه هایی است که هیچ‌گاه نمی‌توان آن را با حرف زدن درک کرد مگر وقتی‌که از نزدیک با آن مواجه شویم و کمبودهای حاصل را بچشیم، وقتی‌که دیوارهای خانه نم‌کشیده سقف خانه در آستانه فروریختن است و یا تن رنجور پیرزن دیگر توان به دوش کشیدن دو فرزند معلول خود را ندارد تا برای ابتدایی‌ترین نیازهایشان از چندین پله بالا و یا پایین بروند و یا هزاران مشکل دیگر که تا وقتی نبینیم تصور آن در ذهن هم سخت به نظر می‌آید.

اما در این میان هستند جوانانی که برخلاف دیگران پا در عرصه میدان گذاشته و به جستجوی سختی‌ها و کارهای روی زمین آمده‌اند و در اولویت‌بندی هر کار که سخت‌تر باشد را انتخاب می‌کنند تا بتوانند زودتر رنجی را کم کنند.

گروه‌های جهادی بسیج مملو از این افراد است که تمرین خودسازی را در مناطق محروم انتخاب کرده‌اند؛ جوانانی که ثمره انقلاب اسلامی هستند تا نگذارند غبار محرومیت بر چهره شهر بماند و رنج مردم را به جان می‌خرند.

هرچند که این افراد معتقدند که حرکت جهادی فقط این نیست که یکجا را آباد کنید یا به یک نیازمند کمک کنید، بلکه در درجه اول، کمک به خود و حرکت در جهت خودسازی است. بخش روداب سبزوار را می‌توان به‌عنوان بزرگ‌ترین بخش کشور که ازقضا محرومیت هم در آن موج میزند و نیازمند نگاه ویژه گروه‌های جهادی است.

به رسمیت شناختن گروه‌های جهادی راه‌حل کارهای بر زمین‌مانده در گوشه‌کنار شهر

عباس فرهودی مسئول یکی از گروه‌های جهادی در گفت‌وگو با صبح توس با اشاره به حضور جوانان در مناطق محروم اظهار داشت: ازجمله تأثیرات مثبت حضور جهادگران در مناطق و کار گروه‌های جهادی که شاید مهم‌تر از فعالیت‌های فیزیکی این افراد باشد شناسایی مشکلات ایجاد راه‌حل و نمایان کردن فرصت‌های موجود در مناطق مختلف است.

وی ادامه داد: با به رسمت شناختن گروه‌های جهادی و سپردن بخشی از اعتبارات و همچنین کارهای بر زمین‌مانده می‌توان تحول بزرگی را در مناطق محروم شاهد باشیم.

این جهادگر با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات با حضور مردم درصحنه به انجام خواهد رسید عنوان کرد: الگوی کار مردمی و به صحنه آوردن مردم همین گروه‌های جهادی است.

وی بابیان این اینکه بسیاری از مشکلات مردم در حاشیه شهر در روستاها حل می‌شود تأکید کرد: با شناسایی ظرفیت‌های موجود در روستا و بازگشت مردم به روستاها مشکلات حاشیه شهر خودبه‌خود برطرف خواهد شد.

حمید رساییان مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه سبزوار در گفت‌وگو با صبح توس بابیان اینکه در حال حاضر بیش از241 گروه جهادی در طرح‌های مختلف مشغول به کار هستند اظهار داشت با توجه به‌قرار داشتن بخش محروم روداب و همچنین افزایش حاشیه‌نشینی در سبزوار چهره محرومیت در اطراف شهر دیده می‌شود که این مهم موضوع سبب می‌شود جهادگران فعالیت‌های خود را به سمت این نقاط معطوف کنند.

وی بابیان اینکه بیش از241 گروه در سامانه اطلس جهادی ثبت‌شده‌اند و فعالیت خود را به‌صورت رسمی اقدامات جهادی خود را انجام می‌دهند افزود: با توجه به نیازهای ایجادشده در حاشیه شهر بیشتر اقدامات گروه‌های جهادی به سمت فعالیت‌های عمرانی سوق پیداکرده است.

رساییان بابیان اینکه هرگاه حرف از جهاد به میان آمده است مرد و زن ایرانی هرکدام گوشه‌ای از کار را گرفته‌اند و به کمک هم‌وطنان خود شتافته‌اند افزود: در حال حاضر 115 گروه متشکل از خواهران بسیجی در عرصه‌های مختلف مشغول به اقدامات جهادی هستند.

مسئول بسیج سازندگی ناحیه بسیج سبزوار در ادامه بابیان اینکه بیش از 5 واحد مسکونی توسط جهادگران ساخته‌شده است و تحویل خانواده نیازمند شده است تأکید کرد: بیش از 70 واحد مسکونی نیز که نیازمند مرمت بوده است طی چند ماه اخیر تعمیر و بازسازی‌شده است.

وی بابیان اینکه جهادگران هیچ‌گاه عرصه را خالی از فعالیت نگذاشته‌اند تأکید کرد: هرکجا که کاری بر زمین‌مانده و یا صدای نیازمندی بلند شده است اولین افرادی که پای‌کار آمده‌اند همین جهادگران بوده‌اند.

رساییان ادامه داد: حضور در مناطق سیل‌زده داخل شهرستان و یا خارج از استان، جمع‌آوری کمک‌های نقدی و کمک‌های مؤمنانه در زمان‌های مختلف، کمک به امر واکسیناسیون در دوران کرونا تنها بخشی از فعالیت‌های جهادگران است.

انتهای پیام /

تخصیص اعتبار به گروه‌های جهادی برای بهسازی مناطق محروم ضروری است 2
تخصیص اعتبار به گروه‌های جهادی برای بهسازی مناطق محروم ضروری است 3