سه‌شنبه 11 آذر 1404

تخصیص حدود 3 هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های خوزستان

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تخصیص حدود 3 هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های خوزستان

اهواز - معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: یک هزار و 850 میلیارد تومان از نفت و یک هزار و 100 میلیارد تومان از اوراق بهادار برای اتمام پروژه‌های خوزستان در سفر رئیس جمهور به استان تخصیص داده شد.

اهواز - معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: یک هزار و 850 میلیارد تومان از نفت و یک هزار و 100 میلیارد تومان از اوراق بهادار برای اتمام پروژه‌های خوزستان در سفر رئیس جمهور به استان تخصیص داده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید صولت مرتضوی شامگاه دوشنبه در نشست کارگروه مقابله با گرد و غبار در استان خوزستان اظهار کرد: برای تأمین حق‌آبه تالاب‌ها، توسعه نهال کاری و حفظ نهال کاری‌های موجود و تأمین اعتبار دو هزار و 800 میلیارد تومانی برای مبارزه با گرد و غبار خوزستان به مدت پنج سال باید تصمیم گیری‌های لازم را در جلسه جمع‌بندی با رئیس جمهور انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه برای منشأ خارجی گرد و غبار باید همکاری لازم انجام شود، افزود: پروژه‌های مربوط به سفر رئیس جمهور در خوزستان نیز پیشرفت خوبی دارد؛ همچنین نباید زمان را برای خدمت به مردم به ویژه مردم خوزستان که شایسته خدمت هستند از دست داد.

مرتضوی گفت: تأمین حداقل 70 مترمکعب بر ثانیه برای حق آبه تالاب‌های خوزستان، تأمین اعتبار دو هزار و 800 میلیارد تومان برای توسعه نهال کاری و درختکاری، حفظ نهال کاری‌های موجود علاوه بر تأمین آب برای آنها از جمله اقدامات مهمی است که برای مقابله با ریزگردها در خوزستان باید مدنظر باشد.

وی با تأکید بر لزوم پیگیری و حل مشکلات مردم تصریح کرد: در حال حاضر حلقه مفقوده عدم همگرایی است در حالی که اگر کنار هم موضوعات و مشکلات را پیگیری و برای رفع آن تلاش کنیم، بسیاری از مسائل در کشور از جمله در استان خوزستان قابل حل بودند.

مرتضوی با اشاره به اینکه هر کدام از دستگاه‌های اجرایی باید خود متولی پیگیری اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور باشد، عنوان کرد: باید از اعتبارات به نحو مطلوب‌تر استفاده کرد و با اتکا به توانمندی‌های داخلی به مردم خدمات رسانی شود.

وی با اشاره به اینکه سال 1401 سال شکوفایی خواهد بود، یادآور شد: یک هزار و 850 میلیارد تومان از نفت و یک هزار و 100 میلیارد تومان از اوراق بهادار برای اتمام پروژه‌های خوزستان در سفر رئیس جمهور به استان تخصیص داده شد.