پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

تخصیص 35 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به دهیاری‌های استان سمنان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تخصیص 35 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به دهیاری‌های استان سمنان

سمنان - ایرنا - مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان گفت: 35 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به دهیاری‌های استان به منظور توسعه و خودکفایی روستاها اختصاص یافت.

مهدی صمیمیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: 35 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به 6 دهیاری استان سمنان برای خرید ماشین آلات سنگین به منظور رونق روستاها پرداخت می‌شود. وی ادامه داد: تکمیل و تقویت تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین مورد نیاز در روستاها زمینه‌ساز جهش تولید، آبادانی و خودکفایی روستاهای استان سمنان است. مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان اظهار داشت: تسهیلات خرید تجهیزات و ماشین آلات با نرخ سود هشت درصد به دهیاری‌های استان سمنان پرداخت می‌شود. به گفته صمیمیان، 35 میلیارد ریال تسهیلات پرداختی به دهیاران استان سمنان برای تامین تجهیزات و ماشین آلات در بخش‌های مختلف مانند کشاورزی، گردشگری، اقتصادی و تولیدی صرف می‌شود.

وی بیان کرد: پرداخت تسهیلات و ارائه بسته‌های حمایتی، موثر در اشتغالزایی و آبادانی روستاها است و این رویکرد در استان سمنان دنبال می‌شود. صمیمیان تصریح کرد: دهیاران، سفیران سلامت، فرهنگ و آبادانی هستند و باید با جدیت و رفتار مسوولانه برای تحول و جهش تولید در روستاها تلاش کنند. مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان اظهار داشت: در کنار پرداخت تسهیلات به دهیاران، از محل‌های اعتباری مختلف برای اشتغالزایی و نگهداشت جمعیت در روستاها تسهیلات پرداخت می‌شود.

46 هزار خانوار با جمعیت 142 هزار تن در بیش از 549 روستای استان سمنان زندگی می کنند. سمنان دارای 308 روستای برخوردار از شورای اسلامی است و 257 روستای استان هم دهیاری دارد.

*س_برچسب‌ها_س*