چهارشنبه 30 آبان 1403

تدوین طرح جامع عفاف و حجاب در کشور / تشکیل شورای امربه معروف در 70 دستگاه استان یزد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تدوین طرح جامع عفاف و حجاب در کشور / تشکیل شورای امربه معروف در 70 دستگاه استان یزد

صانعی دبیر ستاد امربه معروف استان یزد گفت: ستاد امربه معروف و نهی از منکر بر حسب وظیفه ذاتی و قانونی خود طرح جامع عفاف و حجاب را تدوین کرده و برای مطالعه و دریافت نظرات عموم در سایت این ستاد قرار داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، حجت الاسلام ابوذر صانعی پیش از ظهر امروز در نشست خبری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با اشاره به ضرورت عفاف و حجاب در جامعه امروزی گفت: 32 دستگاه براساس مصوبات شورای فرهنگ عمومی و شورای انقلاب عالی انقلاب فرهنگی متولی بحث حجاب وعفاف هستند که چنانچه این متولیان براساس مصوبات به وظایف خودعمل کنند امید است این مسئله وضعیت مناسب خود را پیدا کند.

وی با اشاره به سه رویکرد در مسئله عفاف و حجاب در کشور گفت: عده‌ای قائل به اختیاری کردن حجاب هستند که این رویکرد نه تنها مشکل را حل نمی‌کند بلکه وضعیت فرهنگی را حادتر می‌کند و حجاب قانونی راهکار اصلی است و رویکرد ادامه وضعیت موجود که طی بیش از چهل سال انجام گرفته و اکتفا به کار فرهنگی نیز به دلیل نبود متولی و نبود زیرساخت قوی نمی‌تواند کار را به سرانجام مطلوب برساند. دبیر ستاد امربه معروف و نهی‌از منکر استان یزد ارائه برنامه و طرح جامع و کامل در خصوص عفاف و حجاب را رویکرد دیگری در این زمینه عنوان کرد و گفت: ستاد امربه معروف و نهی از منکر بر حسب وظیفه ذاتی و قانونی خود طرح جامع عفاف و حجاب را تدوین کرده و جهت مطالعه عموم مردم و دریافت نکات قوت و ضعف آن را به همراه پیوست‌ها، در تارنمای ستاد امر به معروف کشور قرار داده است. صانعی افزود: چنانچه عموم جامعه به سایت مذکور مراجعه و نظرات خود را در خصوص طرح جامع عفاف و حجاب ارائه کنند این طرح بعد از کارشناسی و مطرح شدن در مجلس، در آینده نزدیک در کل کشور به صورت کارشناسی شده اجرایی شود. وی حفظ نظام اسلامی، حفظ خانواده و حریم ارزش‌های خانواده، پاسداشت خون شهدا و حفط فرهنگی ایرانی اسلامی را از دلایل فوریت پرداختن به مسئله عفاف و حجاب دانست و افزود: بسیاری از شبکه‌های فارسی زبان با بودجه فراوان بحث عفاف و حجاب را نشانه رفته‌اند تا خانواده ایرانی اسلامی را از بین ببرند و همه اینها اهمیت تسریع در پرداختن به این موضوع را نشان می‌دهد. صانعی دلیل عدم موفقیت طرح‌ها و مصوبات حجاب در سال‌های گذشته را عدم وجود نقشه جامع و کاربردی برای همه متولیان امر، نبود متولی واحد و خلاهای قانونی و غیر اجرایی در مسئله حجاب دانست و افزود: در سال‌های گذشته مسئله عفاف و حجاب متولی واحدی نداشته و هر کسی به دیگری واگذار کرده است و در نتیجه چنانچه وزارت خانواده شکل بگیرد پیگیری واحد در سطح وزارت در این مسئله انجام می‌گیرد. وی عنوان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر امروز مدعی است در کل کشور طرحی را آماده کرده است که اعمال مراتب سلبی از جریمه تا محرومیت در عدم رعایت شاخصه حجاب، پیگیری توامان کار فرهنگی و اجرایی، مردمی بودن طرح و فعال نمودن فرهنگ تذکر دهی و تذکر پذیری به عنوان اصل امر به معروف و نهی از منکر از ویژگی‌های این طرح است. دبیر ستاد امربه معروف و نهی‌از منکر استان یزد افزود: در این طرح 11 عرصه جهت اجرایی سازی عفاف و حجاب شامل دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی، محلات، خانه و خانواده، وسایل نقلیه، مراکز تجاری فرهنگی ورزشی، لباس و پوشاک، مراکز آموزشی، معابر و مراکز عمومی، فضای مجازی، باندهای اشاعه فحشا و سایر مظاهر فساد در نظر گرفته شده است. صانعی گفت: برای حدود 70 دستگاه در سطح استان یزد به صورت قانونی شورای امربه معروف و نهی از منکر تشکیل شده است و مراحل قانونی آن در حال انجام است و همچنین قریب به 62 تشکل مطالبه‌گر در حوزه مسائل اجتماعی به صورت قانونی ثبت شده و در حال دریافت مجوز قانونی آن نیز هستند. انتهای پیام /