جمعه 27 تیر 1404

ترامپ به بیماری نارسایی مزمن وریدی مبتلا است

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
ترامپ به بیماری نارسایی مزمن وریدی مبتلا است

دنیای اقتصاد: بامداد روز پنج‌شنبه کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که دونالد ترامپ به بیماری نارسایی مزمن وریدی مبتلا است. بیانیه کاخ سفید با یادداشتی از پزشک رئیس‌جمهور همراه بود که در آن آمده است در معاینات پزشکی هیچ نشانی از بیماری جدی‌تری دیده نشده است.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ در این یادداشت آمده است: «رئیس‌جمهور تحت معاینه جامع پزشکی، از جمله مطالعات تشخیصی عروقی قرار گرفت.

سونوگرافی داپلر وریدی اندام‌های تحتانی دوطرفه انجام شد و نارسایی مزمن وریدی، یک بیماری خوش‌خیم و شایع، به‌ویژه در افراد بالای 70 سال، تشخیص داده شد.»

این بیماری در میان سالمندان نسبتا شایع است، اما نیازمند معاینه دقیق برای درک دلیل تورم در پاها است. نارسایی مزمن وریدی یا CVI زمانی رخ می‌دهد که رگ‌های پاها نمی‌توانند خون را به‌درستی به قلب بازگردانند.

این امر می‌تواند منجر به تجمع خون در پا شود. علاوه بر تورمی که معمولا در پا و اطراف مچ دیده می‌شود، علائم دیگر ممکن است شامل احساس درد، سنگینی یا سوزن‌سوزن شدن در پاها و بروز واریس باشد.