دوشنبه 8 دی 1404

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

عضو کمیسیون اصل نود مجلس در نامه‌ای به وزیر کشور تأکید کرد که اجرای تبصره 7 ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم باید صرفاً از طریق سامانه املاک و اسکان انجام و موازی کار‌ها متوقف شود.

مدیر طرح واردات خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت، از آغاز مرحله جدید «طرح فروش خودرو‌های وارداتی» در سامانه یکپارچه فروش خبر داد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1404 گفت: باید مولدسازی منتج به خصوصی‌سازی واقعی شود و سرمایه‌گذار اهلیت‌سنجی شود و به این ترتیب ما معتقدیم مولدسازی می‌تواند در بحث پیشرفت پروژه‌های عمرانی و همچنین توسعه زیرساختی نقش تعیین کننده‌ای داشته باشد.

پس از چند ماه کش‌وقوس میان دولت و مجلس درباره ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج، دولت بار دیگر با استناد به مصوبه جدید و هماهنگی با شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی، لغو ممنوعیت ترخیص برنج را به گمرکات ابلاغ کرده است.

مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع فلزی گفت: سازمان ملی استاندارد، خدمات پس از فروش محصولات برقی را مشمول مقررات استانداردهای اجباری کرد.

معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: طبق مصوبه دولت، تاکسی‌های اینترنتی برای سفرهای بین‌شهری باید از وزارت راه و شهرسازی مجوز دریافت کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اصلاح اخیر قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در ستاد تنظیم بازار، تصریح کرد: قیمت های مصوب تا پایان سال جاری نباید تغییر کند.

عضو هیئت مدیره بانک مسکن از پرداخت 26 هزار و 125 فقره تسهیلات خرید واحد مسکونی از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه خبر داد.

رئیس‌جمهور با صدور سه دستور کلیدی، دسترسی همگانی به مهارت‌آموزی، گسترش تنوع رشته‌ها و ارتقای کیفیت آموزش‌ها را برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار و کاهش بیکاری در کشور خواستار شد.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.22 درصد افزایش به 4261 دلار و 6 سنت رسید.

کارگاه‌های کوچک خیاطی که همواره با چالش کمبود منابع مالی مواجه بوده‌اند، حالا با طرح «طاها» و تامین مالی به‌وسیله «برات الکترونیکی»، توانسته‌اند مسیر رشد و توسعه را هموار کنند.

لغو ممنوعیت ترخیص برنج در فصل برداشت در سال 1404 ابلاغ شد.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 19 سنت معادل 0.31 درصد کاهش به 61 دلار و 10 سنت رسید.

طرح کاهش زمان تسویه معاملات از دو روز به یک روز، می‌تواند نظم جدیدی در جریان وجوه بازار سرمایه ایجاد کند.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار برای سواحل شمالی و جنوبی کشور از بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید تا روز جمعه در برخی مناطق از جمله سواحل دریای خزر خبر داد.

دو کارشناس اقتصادی با هشدار نسبت به ناپایداری صندوق‌های بازنشستگی اعلام کردند تعهدات دولت در چهار دهه گذشته چهار برابر شده اما بحران همچنان عمیق‌تر می‌شود.