دوشنبه 15 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

رییس انجمن شرکت‌های ریلی از راه آهن بابت برنامه واگذاری لکوموتیوها به بخش خصوصی تشکر و خواستار تسریع در این کار شد.

مدیرعامل راه آهن از ثبت رکورد کمترین سوانح ریلی در راه آهن دولت سیزدهم خبر داد.

بسته حمایت از تولید و تجارت خادم الرضا (ع) یادگاری از شهید جمهور شهید در راستای تسهیل در تجارت و رفع موانع تولید با 87 موضوع بخش صنعت منتشر شد.

وزیر کشاورزی روسیه طی اظهاراتی اعلام کرد که کشورهای عضو بریکس در سال 2025 با در نظر گرفتن اعضای جدید، برنامه جدیدی را برای همکاری در زمینه کشاورزی ایجاد و تصویب خواهند کرد.

اداره آمار بلژیک در گزارشی اعلام کرد که نرخ تورم این کشور در ماه ژوئن به بالاترین رقم خود طی 10 ماه گذشته رسیده است.

طبق گزارش شرکت تحقیقات نفت LSEG، آسیا در نیمه اول سال جاری میلادی 27.16 میلیون بشکه در روز نفت خام وارد کرده است یعنی حدود 130 هزار بشکه در روز کمتر از 27.29 میلیون بشکه در روز وارد شده در همین دوره در 2023.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: هرچه صرفه جویی برق بیشتر باشد تعداد جوایز نیز در تمام سطوح چهارگانه افزایش می یابد به طوری که به ازای هر مشترک حداقل یک جایزه وجود دارد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: آمارهایی که در زمینه میزان رسوب و فرسایش خاک ارائه می‌شود عمدتا مربوط به 90 میلیون هکتار از عرصه‌های کشور است که هنوز پروژه‌های آبخیزداری در آن‌ها اجرا نشده است.

سخنگوی صنعت برق گفت: اقدام به استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز جریمه های سنگین معادل 1 برابر قیمت برق در پی خواهد داشت و در صورت تکرار تخلف انشعاب جمع آوری خواهد شد.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، گفت: براساس توافق وزارت صمت و بانک مرکزی تأمین مالی حدود 100 همتی در دستور کار وزارت صمت قرار گرفت.

جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده سهامداران شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان ایلام به دلیل آماده نبودن صورت‌های مالی حسابرسی شده این شرکت لغو شد.

امروز در بازار آزاد قیمت طلای 18عیار هرگرم 3 میلیون و 512 هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 43 میلیون تومان است.

در سه ماه ابتدایی سال 1403 بیش از 260 هزار سهامدار در سامانه سجام ثبت نام کرده‌اند.

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد 2هزار واحدی روبرو شد.

مدیر سامانه خودنویس گفت: سامانه خودنویس مشاوران املاک را حذف نکرده بلکه حق الزحمه مشاورانی را که کار همرسانی انجام می‌دهند، اعلام و در قرارداد درج می‌کند.

از ابتدای سال تا 8 تیرماه امسال، بیش از 2 میلیارد دلار برای واردات مورد نیاز صنایع خودرو و حمل و نقل تأمین شده که 1.3 میلیارد دلار ارز نیمایی و 740 میلیون دلار ارز توافقی بوده است.