سه‌شنبه 26 خرداد 1405

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

رئیس سازمان بورس گفت: شرکت‌های بورسی در نیمه نخست 1404 عملکرد موفقی داشتند؛ و جمع‌بندی همکاران ما از جلسات برگزار شده این است که عملکرد شرکت‌ها در نیمه دوم سال بهتر از نیمه اول سال خواهد بود.

عضوکمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به گزارش عملکرد دولت از سال اول اجرای برنامه هفتم گفت: بدون اصلاح نظام معافیت‌ها، کسری بودجه پابرجا می‌ماند.

یکی از چالش‌های اساسی صنعت خودروسازی، افزایش مقاومت قطعات موتور در برابر سایش، دما و فشارهای بالا است. فناوری هسته‌ای و به‌ویژه پرتودهی نوترونی می‌تواند راهکاری نوین برای تقویت سختی و دوام این قطعات باشد.

فناوری هسته‌ای از طریق پرتودهی و جهش‌زایی می‌تواند ارقام جدیدی از عدس با میزان پروتئین بالاتر ایجاد کند.

رصد و پایش ماهواره‌ای می‌تواند شرایط دقیق تبخیر و تعریق گیاهان را به ما نشان بدهد. این فناوری، در اجرای بهینه و استفاده بهره‌ور از منابع آب بسیار مؤثر است.

قرار است بزودی سطح‌بندی مشتریان بانکی پیاده شود، در چنین شرایطی محدودیت‌هایی مانند سقف تراکنش10میلیون تومانی در انتظار مشتریان مشکوک پولشویی و جرایم جدی در انتظار مدیرانی است که موارد مشکوک به پولشویی و تامین مالی تروریسم را اعلام نکنند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های فرش دستباف ایران، از ترک شغل 70درصد قالیبافان در پنج سال اخیر به‌دلیل نبود بیمه و بی‌ثباتی بازار خبر داد و هشدار داد که ادامه این روند می‌تواند هویت فرهنگی و اقتصاد خانوارهای روستایی را به خطر بیندازد.

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگری کشور خواستار بازگشت ستاد بُن و استفاده از شبکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای حمایت هدفمند و غیرنقدی از معیشت کارگران شد.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.08 درصد افزایش به 3964 دلار و 23 سنت رسید.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 23 سنت معادل 0.35 درصد افزایش به 65 دلار و 70 سنت رسید.

سازمان هواشناسی از افزایش دما در نوار شمالی طی فردا و روز پنجشنبه و بارش‌های پراکنده 5 روزه در برخی مناطق ایران از جمله سواحل دریای خزر خبر داد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: اگر پاندمی جدیدی بعد از کرونا رخ دهد، منشاء آن احتمالاً از حوزه‌های دامی است، بیش از 99 درصد میکروب‌ها، ویروس‌ها و انگل‌هایی که در مراکز بیولوژیک جهان نگهداری می‌شوند، از منشأ دامی هستند.

وزیر جهاد کشاورزی از تدوین و آماده‌سازی سند ملی امنیت و عدالت غذایی کشور خبر داد و گفت: این سند برای نخستین بار در کشور با هدف مدیریت عادلانه تولید تا توزیع غذا، کاهش فاصله قیمتی از مزرعه تا سفره مردم و جلوگیری از هدررفت یارانه‌ها تدوین شده است.

رئیس کل بانک مرکزی خبر داد: عرضه ارز با نرخ توافقی در بازار دوم مرکز مبادله افزایش خواهد یافت.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی ایران، با اشاره به نقش گسترده دامپزشکی در صیانت از سلامت جامعه گفت: دامپزشکی تنها درمان حیوانات نیست، بلکه نقشی بنیادین در پیشگیری از بیماری‌های مشترک انسان و حیوان، حفظ بهداشت عمومی و تضمین امنیت غذایی کشور دارد.

در سند راهبرد ملی پیشرفت صنعتی و ارتقای زنجیره‌های ارزش تمرکز بر توسعه صنایع معدنی، فناوری‌های پیشرفته و خروج از حلقه‌های کم‌ارزش تولید تاکید شده است.