سه‌شنبه 16 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

مدیرکل دفتر بازرسی و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی درباره سلب اختیار وزارت در قیمت‌گذاری بلیت هواپیما، گفت: با وجود تلاش‌های فراوان شرمنده شدیم.

معاون سیاست گذاری پولی بانک مرکزی گفت: متوسط رشد اقتصادی در سال های 1391 تا 1399، معادل 0.5 درصد بوده است، این در حالی است که متوسط رشد اقتصادی در سال های 1400 تا 1402 معادل 4.5 درصد بوده است.

مقام مسئول سازمان هواشناسی گفت: گرمایش جهانی علاوه بر تغییر الگوهای جوی و کاهش بارندگی، باعث افزایش 15 درصدی تبخیر سطح آب دریاچه‌های ایران شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از خارج شدن نام شرکت ملی حفاری ایران از فهرست شرکت های درحال واگذاری به بخش خصوصی بعد از گذشت دو دهه خبر داد.

کارشناس بازار سرمایه گفت: بانک مرکزی در خصوص نرخ نیما اصلاحاتی را در دستور کار قرار داده از سوی دیگر سیاستهای انقباضی آرام گرفته و نرخ سود بدون ریسک اخزاهای بلند مدت از 38درصد به 31درصد کاهش یافته که سیگنال مثبت تلقی می‌شود.

درحالی که قرار بود تولید روزانه گاز از فاز 11 پارس جنوبی در روزهای ابتدایی خردادماه به 15 میلیون مترمکعب در روز برسد، تولید گاز از این فاز مرزی همچنان در مرز 12 میلیون مترمکعب در روز است.

در شرایطی که روش های جدیدی برای فروش غیررسمی موبایل شکل گرفته، وزارت صمت علاوه بر مدیریت بهینه تخصیص ارز باید نظارت ها را نیز تشدید کند.

از ابتدای خرداد ماه نرخ سود اوراق اخزا تا حدود 38 درصد افزایش یافته بود، اما طی روزهای اخیر شاهد کاهش این نرخ تا حدود 30 درصد هستیم که می‌تواند به افزایش جذابیت بورس منجر شود.

وزیر اقتصاد به نمودارهای گمراه کننده وزیر خارجه در دولت حسن روحانی واکنش نشان داد.

مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری از انسداد جاده چالوس به‌دنبال صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی خبر داد.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در دولت سیزدهم نگهداری، بهسازی و روکش‌آسفالت بیش از 46 هزار کیلومتر راه اصلی انجام شده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که مصوبه تعیین سقف اجاره‌بها هفته آینده ابلاغ می‌شود‌، گفت: تعیین سقف اجاره‌بها مسکن در چند استان باقی مانده است.

امروز در بازار آزاد قیمت طلای 18عیار هر گرم 3 میلیون و 352 هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 39 میلیون و 800 هزار تومان است.

روزنامه فایننشال تایمز با استناد به داده‌های مؤسسه مشاوره‌ای آیسیس ICIS گزارش داد که واردات گاز اروپا از روسیه در ماه مه برای اولین بار در دو سال گذشته از واردات گاز این منطقه از ایالات متحده پیشی گرفته است.

در بررسی‌های دیوان محاسبات کشور مشخص شد که از ابتدای سال 1403، صرفا 51 درصد منابع مصوب سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها وصول شده است.

مدیرعامل توانیر از دمای بالای 50 درجه در 8 شهر خوزستان خبر داد و گفت: ثبت 73 هزار و 565 مگاوات تقاضای مصرف برق در روز گذشته در حالی‌است که مشابه این مقدار مصرف در 15 مرداد سال 1402 به میزان 73 هزارو 463 مگاوات به ثبت رسیده بود.