پنج‌شنبه 18 دی 1404

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.34 درصد افزایش به 3648 دلار و 45 سنت رسید.

یک فعال کارگری با انتقاد از فاصله شدید دستمزد و هزینه‌های واقعی زندگی کارگران گفت: تورم تنها معیار به‌روزرسانی مزد نیست، بلکه هزینه سبد معیشت خانوار باید مبنای اصلی تعیین حقوق باشد.

آمار رسمی نشان می‌دهد 10 هزار و 133 واحد نهضت ملی مسکن در استان تهران در حال ساخت است که از این تعداد حدود 7300 واحد دارای قرارداد تسهیلات هستند.

با وجود زیرساخت‌های مرزی مناسب در کشور، کریدورهای بین‌المللی ترانزیت کالا به‌دلیل پراکندگی نهادی و نبود فرماندهی واحد، گرفتار توقف‌ها و پیچیدگی‌های بروکراتیک شده‌اند.

سازمان هواشناسی از تشدید بارش‌ها و کاهش دما در سواحل دریای خزر طی جمعه و شنبه آینده خبر داد و برای سواحل جنوب کشور هشدار نارنجی امواج 1.8 متری صادر کرد.

نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه طی اظهاراتی اعلام کرد که هم شرکت‌های بزرگ و هم شرکت‌های کوچک آمریکایی آماده بازگشت به بازار این کشور هستند.

سخنگوی مرکز مبادله ایران گفت: از ساعت 12 تا 17 امروز، ثبت نام موفق بیش از 400 هزار قطعه سکه طلا از سوی متقاضیان و از طریق سامانه معاملات سکه مرکز مبادله ایران انجام شده است.

اداره گمرک چین روز دوشنبه اعلام کرد که رشد صادرات این کشور در ماه اوت به کمترین سرعت خود از اوایل سال جاری میلادی رسیده و این در حالی است که تنش‌های تجاری با آمریکا همچنان ادامه دارد.

شبکه متروی لندن روز دوشنبه با آغاز اعتصاب یک‌هفته‌ای کارکنان در اعتراض به دستمزد و شرایط کاری، به حالت تعطیل درآمد و رفت‌وآمد میلیون‌ها مسافر روزمره و گردشگر را در پایتخت انگلیس مختل کرد.

ایمیدرو و شرکت‌های تابعه با برگزاری نشست تخصصی، آمادگی خود را برای مقابله با تحریم‌های اسنپ‌بک اعلام و راهکارهای حفظ صادرات و تولید در بخش معدن و صنایع معدنی را بررسی کردند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در دومین سال اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، 881 پروژه ملی و استانی با اعتبار 18 همت ابلاغ شد که نزدیک نیمی از منابع آن به توسعه زیرساخت‌های آموزشی اختصاص یافته است.

رییس سازمان مالیاتی گفت: مالیات 12.5میلیون‌مودی به صورت سیستمی محاسبه شد و همچنین مالیات 9.3میلیون‌مودی نیز صفر شده است.

اتحادیه جهانی پست اعلام کرد ارسال بسته‌های پستی به آمریکا پس از آنکه دولت دونالد ترامپ معافیت تعرفه واردات بسته‌های کم‌هزینه را لغو کرد، بیش از 80 درصد سقوط کرد.

آخرین نسخه از پیش‌نویس مستند «ضوابط تأسیس، فعالیت، انحلال و نظارت بر کارگزاران رمزپول» باهدف اخذ بازخورد از صاحب‌نظران و فعالان این حوزه منتشر شد. علاقمندان می‌توانند نقطه‌نظرات خود را در خصوص سند مذکور حداکثر تا پایان شهریور ماه ارسال کنند.

سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی در نامه های جداگانه به وزارت صمت، سازمان بازرسی کل کشور و بورس کالا، نسبت به افزایش بی‌سابقه قیمت ورق گرم شرکت فولاد مبارکه اصفهان در عرضه 16 شهریور 1404 اعتراض کرد.

معاون وزیر نفت گفت: مجوزهای لازم از محیط زیست اخذ و صادر شده و در آستانه آغاز عملیات اجرایی توسعه فاز دوم منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر هستیم.