شنبه 20 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

وزیر نیرو در دیدار با وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه ضمن اعلام آمادگی ایران برای توسعه هرچه سریعتر تبادل برق با ترکیه گفت: پیش‌بینی می‌کنیم در سریع‌ترین زمان ممکن فرایند عملیاتی کردن این مذاکرات محقق شود.

سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و برای 16 استان هشدار آب‌گرفتگی، سیلاب، خسارت به سازه‌های موقت و خسارت به محصولات کشاورزی صادر کرد.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.41 درصد کاهش به 2281 دلار و 48 سنت رسید.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با 27 سنت معادل 0.30 درصد افزایش به 90 دلار و 92 سنت رسید.

نماینده مجلس شورای اسلامی مشارکت مردم در تولید را موجب فراهم‌شدن زمینه برای بهره‌مندی و برخورداری عموم مردم از مواهب توسعه دانست و اظهار کرد: بدون تردید شعار هوشمندانه رهبر انقلاب بستر را برای این مهم فراهم می‌کند.

مدیر عامل سازمان بازآفرینی کشور از تلاش گسترده و الزامات قانونی در زمینه کاهش فرایند صدور پروانه مسکن در ایران خبرداد و گفت: وقتی که شش ماه صدور پروانه کاهش می یابد حداقل پانزده درصد بازه سرمایه گذاری برای سازنده افزایش می یابد.

مجموع واردات کشور در سال گذشته (بدون احتساب شمش طلای استاندارد) 64.3 میلیارد دلار بوده است که رشد 6.7 درصدی نسبت به سال قبل از آن دارد.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: پیش‌بینی‌پذیر شدن اقتصاد، شرط هدایت نقدینگی مردم به سمت تولید است.

سازمان اداری و استخدامی کشور، طی بخشنامه‌ای ضریب حقوق کارکنان دولت در سال 1403 را برای اعمال در احکام کارگزینی کارمندان به دستگاه‌های اجرایی کشور ابلاغ کرد.

درحالی که سخنان امروز وزیر نفت در جمع خبرنگاران درباره آغاز طرح بنزینی «غیرقیمتی» از یک هفته تا 10 روز آینده با حاشیه هایی مواجه شد، برخی کانالهای پروژه بگیر سعی کردند در ازای دریافت پول، تحلیلهای غلط و دروغی از این ماجرا به مخاطبانشان ارائه کنند.

باتوجه به افزایش قیمت اونس جهانی و تحولات خاورمیانه، قیمت طلا و ارز در بازار داخلی با افزایش محسوس همراه شده است، طبق اعلام فعالان بازار طلا و جواهر حباب سکه نسبت به قبل از عید تقریبا 2 برابر شده است.

شرکت آمریکایی جنرال الکتریک که توماس ادیسون، مخترع لامپ، آن را بنیانگذاری کرد و کمتر از دو دهه پیش با ارزش‌ترین شرکت سهامی عام جهان بود، روز سه‌شنبه روند تقسیم آن به سه شرکت مستقل نهایی شد.

در مراسم آیین رونمایی از ابلاغیه ثبت هفت روز محصول در تقویم رسمی کشور روز "5 آبان ماه" به عنوان "روز ملی زعفران" نام گذاری شد.

امروز در بازار آزاد قیمت طلای 18عیار هر گرم 3 میلیون و 504 هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 43 میلیون و 400 هزار تومان است.

رئیس مرکز مطالعات و بهبود پایش کسب و کار در وزارت دارایی بر لزوم تلاش همه جانبه در جهت حذف مقررات دست و پاگیر از پای تولیدکنندگان و مردم برای حضور قوی در عرصه اقتصاد کشور تاکید کرد.

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به الزامات تحقق شعار سال گفت: دولت در گام نخست باید برنامه خود را ارائه دهد و نقاط ضعف خود را نیز شناسایی و برطرف کند. موضوع دوم پیش بینی پذیر شدن اقتصاد و موضوع ضروری دیگر هم کاهش ناترازی بانکهاست.