دوشنبه 6 اسفند 1403

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران هر اسکناس دلار آمریکا به 42هزار و 945 تومان و حواله دلار نیز به 39هزار و 51 تومان رسید.

علی رغم اینکه حدود 300 هزار نفر در سطح استان تهران جویای کار هستند که 100هزار فرصت شغلی بدون متقاضی در تهران وجود دارد.

سازمان هواشناسی از تداوم بارش باران، برف و رعدوبرق در 14 استان و افزایش آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی از سه‌شنبه تا آخر هفته خبر داد.

درپی درخواست بانک مرکزی رئیس‌جمهور طی نامه ای به رئیس مجلس خواستار استرداد لایحه تقویت اختیارات بانک مرکزی در مدیریت بازار ارز از مجلس شورای اسلامی شد.

سازمان هواپیمایی کشوری از تعلیق فعالیت یک شرکت هواپیمایی و دو مرکز تعمیر و نگهداری هواپیما خبر داد.

صندوق بازنشستگی فولاد از آغاز توزیع کارت رفاهی حکمت بازنشستگان این صندوق خبر داد.

رییس سازمان امور اراضی گفت: در 8 ماه امسال 65 هزار تغییر کاربری اراضی کشاورزی شناسایی شد که از این تعداد 27 هزار مورد در ابتدای ساخت و ساز، بنای ساخته شده قلع و قمع شد و برای بقیه نیز پرونده قضایی تشکل شد.

رئیس انجمن صنفی مرکز اسقاط و بازیافت خودرو با اشاره به آسیب تاخیر هشت ماهه در تصویب و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده، گفت: طبق اطلاعات واصله اکنون فقط حدود 4000 میلیارد تومان در صندوق ملی محیط‌زیست است که برای ما ابهام دارد.

مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت گفت: از همه مدیران کانون های ارزیابی و توسعه دعوت می‌کنم که در طرح‌های ارزیابی و توسعه مدیران در 21 گروه شغلی به کمک مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت بیایند.

روسیه قصد دارد صادرات نفت خود را از بنادر دریایی 100 تا 200 هزار بشکه در روز از ابتدای 2024 نسبت به سطح ماه دسامبر کاهش دهد.

عضو شورای تدوین مقررات ملی ساختمان از ارتقای 80 درصدی فرآیند تولید، توزیع و مصرف بتن طی یک دهه اخیر خبر داد و گفت: در کشور تکنسین بتن نداریم.

در دو نیروگاه رودشور و ری، طرح‌هایی در حال انجام است که تا تابستان 1403، در مجموع حدود 500 مگاوات ظرفیت اسمی جدی تولید برق به مدار بهره‌برداری وارد شود.

بر اساس ابلاغیه بورس کالا نحوه محاسبه قیمت سیمان در بورس کالا تغییر کرد.

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی از پوشش بیش از 5 میلیون خانوار تحت خدمات مبتنی بر فیبرنوری خبر داد.

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال (تلکام2 23) امروز 2 دی ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران افتتاح شد.

ژاپن محدودیت‌های صادرات تسلیحات نظامی خود را کاهش داده و حالا می‌تواند موشک‌های دفاع هوایی پاتریوت را به آمریکا صادر کند.