پنج‌شنبه 7 اسفند 1404

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

گروهک منافقین با هدایت برخی کانال‌های خبری با عنوان پوشش اخبار اقشار مختلف مردمی، تلاش می‌کند با تحریک مخاطبان، مطالبات صنفی آنها را در جهت اهداف خود، هدایت کند.

فرمانده کل سپاه در پیامی به مناسبت هفته وحدت تاکید کرد: وحدت، کلید پیروزی و رهایی ملت‌ها از سلطه استکبار و صهیونیسم خبیث است.

نائب رئیس کمیسیون برنامه با انتقاد از عملکرد وزیر نیرو گفت: بیشترین فشار ناشی از مدیریت ضعیف در حوزه‌های آب و برق بر دوش تولیدکنندگان است بطوریکه تنها در بخش صنعت، بیش از 7 همت عدم‌النفع ناشی از آسیب به تولید به کشور تحمیل شده است.

معاون اول دولت چهاردهم به دیدار معاونین اول دولت‌های سابق و خانواده‌های آنان رفت.

رمزگشایی از نامه تام کاتن چندان دشوار نیست! رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا رسماً از ناتوانی آژانس امنیت ملی کشورش و پنتاگون در مواجهه با جنگ اطلاعاتی با ایران خبر داده است.

کمیسیون عمران مجلس سه‌شنبه بررسی مقدماتی تحقیق و تفحص از شرکت ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل را در دستورکار دارد.

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس از تذکر خود به وزیر ورزش و جوانان درباره لزوم تسریع در جذب و بکارگیری قهرمانان ورزشی به استناد به آیین‌نامه اجرایی جذب و استخدام قهرمانان مشمول قانون سرباز قهرمان به منظور حل مشکل این قشر خبر داد.

وزیرعلوم، استاندار پیشین آذربایجان شرقی را به عنوان رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشورهای ترکیه، اروپای شرقی، یونان و قبرس «مستقر در ترکیه» منصوب کرد.

رئیس مرکز و دبیر هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی طی ماه‌های اخیر خبر داد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه کسر 5 درصد از مطالبات گندمکاران یکی از مسائل مورد اعتراض این قشر است، گفت: پول گندمکاران دیر پرداخت می‌شود، قیمت تضمینی عادلانه نیست، برق چاه آنها قطع می‌شود، حالا هم 5 درصد از حقشان به بهانه بیمه کسر می‌شود.

ایران هرگز قرار نیست به یک متغیر وابسته در نظام بین الملل تبدیل شود زیرا این امر با گفتمان انقلاب اسلامی هم‌خوانی و نسبتی ندارد اما این مسئله نه به معنای نفی ظرفیت‌های ارزنده شرق و نه به معنای اثبات عدم دشمنی غرب با ایران است!

نماینده سنقر در مجلس از ارسال نامه خود به وزیر بهداشت درباره ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندان‌پزشکی خبر داد.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران جزئیات جلسه هم‌اندیشی رئیس و اعضای مجمع نمایندگان استان تهران با رئیس و معاونان مرکز ملی فضای مجازی را تشریح کرد.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در نامه‌ای به رهبران 80 حزب اروپایی و آمریکایی هشدار داد که فعال‌سازی مکانیسم ماشه، امنیت انرژی و ثبات منطقه را به مخاطره می‌اندازد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، در مراسم پاسداشت مجاهدت دولتمردان یمنی با اشاره به اهمیت مبارزات انصارالله علیه اسرائیل، گفت: وحدت میدان‌ها به معنی هماهنگی گروه‌های مختلف مقاومت، باعث شکست اسرائیل شده و این وحدت با همکاری‌های اقتصادی باید تعمیق پیدا کند.

امام جمعه تهران درباره سفر پزشکیان به چین گفت: وقتی آمریکا سازوکارهای چندجانبه‌گرایی را تضعیف و رئیس‌جمهور آن نیز با زبان تهدید، تحریم و تعرفه با جهان سخن می‌گوید، اجلاس شانگهای فرصت خوبی برای مقابله‌ی هوشمندانه با تحریم‌های آمریکاست.