جمعه 23 آبان 1404

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

عضو هیئت رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز بیانیه نمایندگان درباره جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و جلوگیری از ارسال کمک‌های انسانی و امدادی به کودکان، زنان و مردان بیگناه غزه را قرائت کرد.

رئیس مجلس در جلسه علنی امروز گفت: کمیسیون عمران و نماینده حوزه انتخابیه مربوطه باید ابعاد حادثه رخ داده در مسیر فیروزآباد به کوار را پیگیری کنند.

سخنگوی دولت گفت: شرم بر جنایت‌کاران که فقط نام انسان را به یدک می‌کشند. درد بر جهانی که مردم غزه اینگونه از گرسنگی جان می‌دهند. هلال احمر ایران برای ارسال کمک‌های بشردوستانه اقدام خواهد کرد و امیدواریم این کمک‌ها به این افراد برسد.

بررسی گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ارتقا امنیت شبکه در جنگ 12 روزه در دستورکار مجلس بود که پس از گزارش وی نمایندگان نسبت به اظهارات وزیر واکنش نشان دادند که در گزارش ذیل به آن می‌پردازیم.

رئیس مجلس گفت: دولت باید خدمات عمومی را در بستر سکوهای داخلی ارائه می‌کرد که این اقدام را انجام داده است و صداوسیما موظف است این سکوها را رایگان تبلیغ کند و از همینجا به آقای جبلی تذکر می دهم که این مصوبه را باید اجرا کند.

غزه با بیش از 2 میلیون نفر جمعیت در وضعیت بحران غذایی و تمام جمعیت آن در مواجهه با گرسنگی، شاهد اجرای عمدی و سیستماتیک سیاست «قتل تدریجی» است.

رئیس مجلس شورای اسلامی از نمایندگان خواست در طرح سؤالات دقت بیشتری به خرج دهند تا نظام نظارتی مجلس دچار اختلال نشود.

هیئت پارلمانی ایران با حجت الاسلام شیخ قیس الخزعلی، دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق عراق دیدار و گفتگو کرد.

وزیر تعاون گفت: باید سه دهک به‌صورت مستمر کالابرگ الکترونیکی را دریافت کنند؛ ما امیدواریم منابع برای اینکار وجود داشته باشد تا بتوانیم تأمین را انجام دهیم.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات جلسه غیر علنی مجلس با وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات گفت که طبق اعلام وزیر، 22 هزار عملیات سایبری در جنگ تحمیلی توسط دشمن از خارج به داخل انجام شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه علنی امروز درباره ارتقاء امنیت شبکه ارتباطات در جنگ تحمیلی 12 روزه به نمایندگان گزارش داد.

در جلسه علنی امروز مجلس، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارشی درباره ارتقای امنیت شبکه در جنگ تحمیلی 12 روزه به نمایندگان ارائه می‌دهد.

رئیس‌جمهور در جلسه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: سرمایه‌گذاری‌های مشترک در مناطق آزاد رویکردی «برد - برد» برای طرفین داخلی و خارجی است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه در سفر به روسیه با آندری بلوسوف وزیر دفاع این کشور دیدار کرد.

امیر صباحی‌فرد در دیدار سردار سیدمجید موسوی گفت: برنامه‌ریزی پاسخ به حمله در همان لحظات ابتدایی تجاوز رژیم نامشروع صهیونیستی، موجب بهت و استیصال استکبار شد.

وزیر کشور با اشاره به اقدامات وزارت کشور برای ساماندهی اتباع و بازگرداندن اتباع غیرمجاز به کشورشان گفت: ما بارها اعلام کرده‌ایم که مهاجرستیز نیستیم، اما کشور بیش از این ظرفیت پذیرش و پذیرایی از اتباع را ندارد.