فرهنگی خبرگزاری تسنیم
فرهنگی خبرگزاری تسنیم
آلبوم «لوکا» اثر محسن شریفیان به عنوان یکی از 10 آلبوم برگزیده در بخش بَگپایپ (نی انبان) جهان، توسط مجله سانگ لاینز در ماه می 2024 انتخاب و معرفی شد.
با اضافه شدن بخش «غزه، فلسطین، مقاومت»، فراخوان هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» منتشر شد.
نمایش «و او جان من است» به نویسندگی ایوب آقاخانی و کارگردانی حمید حرا خرداد و تیرماه سال جاری در تالار وحدت تهران به صحنه میرود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، لوازم ایفای نقش کامل و جامع از سوی فقها در منظر امام خمینی را تشریح کرد.
آیتالله خامنهای به استفتاء درباره «شرط غسل برای نماز ذیالقعده» پاسخ گفتند.
نصرالله قادری نویسنده و نمایشنامهنویس در ویدئویی به معرفی کتاب «چیستی و چرایی ادبیات قدسی»؛ درآمدی بر روشنامه ادبیات آیینی نوشته سیدعلی شجاعی پرداخته است.
فروش سینمای ایران از ابتدا تا یازدهم خرداد ماه به بیش از 43 میلیارد و 552 میلیون تومان رسید؛ همچنین در این هفته 776 هزار و 627 نفر به تماشای فیلمهای اکران شده نشستند.
نشست «بررسی سینمای اجتماعی» با حضور فریدون جیرانی، بهروز شعیبی، خسرو معصومی، کاوه سجادی حسینی و مجید اسماعیلی در موزه سینما برگزار شد.
نماینده ارامنه در مجلس شورای اسلامی میگوید شهید رئیسی مسیر جهاد را در مدیریت کشور نشان داد و بارها ثابت کرد برای غلبه بر مشکلات، اتکا به ظرفیتهای داخلی کاملاً کفایت میکند و اجباری برای معطل کردن کشور به تصمیم بیگانه نیست.
برنامه رادیویی گفتوگوی سیاسی، امروز 12 خرداد با حضور دو فعال رسانهای کشور، فضای رسانهای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری را رصد و تحلیل می کند.
شاعر بومی و آیینی کشورمان در وصف شهید آیت الله ابراهیم رئیسی ابیاتی سرود.
بعضی کتابها در فرزندانمان موارد پنهانی را آشکار میکند که هیچگاه دربارهاش صحبت نکردهاند، برای حل این مسائل نیازمند مداخله رواندرمانگر هستیم.
بیمه و خدمات درمانی یکی از مهمترین موضوعات و دغدغه ها برای یک خانواده است. خصوصا اگر این خانواده در منزل بیماری مبتلا به مریضی صعب العلاج داشته باشد.
پیمان خازنی معتقد است نگاه فرد محور آفت فرهنگ است و در نمایش «مجنون آن لیلی» هیچ برنامهای برای چنین رویکردی وجود نداشته است.
مشاور رئیس جمهور در امور ادیان از دغدغه شهید رئیسی درباره ادیان گفت.
بیژن میرباقری، فیلمساز و فیلمنامهنویس از متنوع نبودن فیلمنامهها در فضای امروز سینما گله دارد و میگوید: وضعیت فیلمنامهنویسی در کشور چندان مساعد نیست. فیلمنامهها بیشتر به سمت کمدی یا ساختارهای سفارشی میرود.