دوشنبه 27 بهمن 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

چشمم دنبال مادرم بود... الله اکبر! او، آن زن آرام و بی‌ادعا، شیرزنی شده بود که به استقبال همه مهمانان همسر شهیدش می‌رفت و همه را آرام می‌کرد. مرا که دید باز هم آراممم کرد: مهدی! باباتون عاشق شهادت بود. باباتون به آرزوش رسید. شهید که گریه نداره...

طی آخرین آمار اعلام شده تا امروز 7 تیر، 197 شهید حمله اسرائیل به خاک کشورمان 197 تن در گلزار شهدای بهشت زهرا به خاک سپرده شده اند.

شهید نعمتی از جمله رزمندگانی بود که سابقه حضور در جبهه دفاع از حرم را در کارنامه خود داشت و در کنار سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی با رشادت جنگید. دریافت مدال جانبازیِ مدافع حرم، برگ زرین دیگری بر صفحه افتخارات او افزود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به عزت کم‌نظیر امروز ایران اسلامی که در همه مسائل دنیا یک روی ماجرا محسوب می‌شود، گفت: در جبهه مقاومت فرماندهان زیادی را از دست دادیم؛ ولی واقعیت این است که ما فرزندان عاشورا و کربلاییم.

در پی حمله رژیم صیهونیستی به خاک کشورمان، تعدادی از چاپخانه‌های فعال در تهران‌، دچار خسارت‌هایی شدند، اتحادیه چاپخانه‌داران برای جبران این خسارت‌ها طرح‌ها و برنامه‌هایی را در دستور کار قرار داده است.

رهبر انقلاب به «ثروت تمدنی» اشاره می‌کنند که جهش ایران را در تمدن اسلامی ممکن کرد. از تمدن هخامنشان و ساسانیان گرفته تا عصر طلایی و نیز ظهور بزرگانی همچون ابوریحان بیرونی، ابن‌سینا، سعدی، حافظ، فردوسی و صدها اندیشمندو شاعر دیگر، آرزوی هر ملتی است.

جمعی از شاعران کشور با تازه‌ترین سروده‌های خود همراه با مردم ایران، یاد شهدای اقتدار را گرامی داشتند و ادای دینی کردند به فرزندان و قهرمانان ملی.

گودریدرز شبکه اجتماعی کتاب‌خوان‌ها در آمازون در روزهای اخیر به بهانه تحریم‌های آمریکا، حساب کاربران ایرانی را مسدود کرد.

تهران امروز دوم محرم، میزبان تشییع باشکوه پیکر بیش از 60 شهید مقاومت است؛ از فرماندهان و دانشمندان تا شهدای زن و کودک. مراسم از میدان انقلاب تا آزادی، نماد وحدت و استکبارستیزی ملت ایران شده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سنت‌های الهی، ساختارهایی‌اند که از خلال اراده انسانی تحقق می‌یابند، اما در نهایت در قلمرو اراده‌ای برتر یعنی اراده الهی جریان دارند.

در اطلاعیه شماره 2 سازمان هیئت و تشکل‌های دینی، بر نکاتی مانند تأمین امنیت نسبی، عدم استفاده از فضای باز، مختصر کردن بخش‌های اصلی هیئت، هماهنگی با پلیس و بسیج، استفاده از دستگاه ضد سیگنال در هیئت‌ها تأکید شده است.

اولین روز از ویژه برنامه «خیمه هنر» با حضور مصطفی راغب خواننده موسیقی پاپ در پهنه رودکی برگزار می‌شود.

نخستین جایزه طلای جهانی اختراعات هوش مصنوعی در موسیقی و جایزه ویژه انگلستان به «میلاد ماهان راد» تهیه کننده موسیقی ایران تعلق گرفت.

مسئولان فرصت فراهم آمده برای تحقق «بسیج جهانی مستضعفان» را که یکی از وعده‌های راهبردی حضرت امام خمینی (ره) است، تضیع نکنند و با فراخوان همه آزادگان جهان، جبهه جهانی مقامت داوطلبانه جهت نبرد نهایی برای نابودی صهیونیسم تشکیل شود.

شیرخوارگان حسینی در همایش جهانی شیرخوارگان حسینی (ع) به میدان مبارزه با صهیونیسم جهانی آمدند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با اشاره به هویت جعلی و آمیخته با ظلم و تجاوز رژیم صهیونیستی از آغاز شکل‌گیری تاکنون، تعرض به جمهوری اسلامی ایران را آخرین دستاویز نتانیاهو برای جبران بحران هویت و بقای خود دانست.