سه‌شنبه 28 بهمن 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

وزیر ارشاد در افتتاحیه هفته فرهنگی روسیه در ایران بر تقویت روابط فرهنگی دو کشور تاکید کرد و وزیر فرهنگ روسیه نیز از تمایل روس ها برای همکاری در زمینه تولید انیمیشن سخن گفت.

رئیس سازمان سینمایی سوره در واکنش به سؤال خبرنگار تسنیم درباره اینکه چرا «هیس هیچی نیست!» به شبکه الکوثر برده شده و به زبان عربی ترجمه شده، گفت: سازمان سینمایی سوره نگاه ویژه‌ای به مخاطب فرامرزی دارد.

توفیقِ راهی‌شدن به حج توفیقی است که شاید آدمی در طول عمر، با همه اشتیاقش به آن نائل نشود و با این حساب کسی که به این تشریف شریف ملبس شده، لابد اهلیتی داشته که نامش در صف زائران بیت‌العتیق آمده است.

مدیرکل دفتر چاپ وزارت ارشاد با اعلام حجم 46 هزار تنی واردات محصولات چاپی در سال گذشته گفت: برای سال اینده این رقم باید 40 درصد کاهش داشته باشد.

اختتامیه سیزدهمین همایش بین‌المللی سیره علوی با حضور اندیشمندان داخلی و بین المللی برگزار می‌شود.

یکی از فضایل معروف امیرالمؤمنین علیه‌السلام، ولادت ایشان در خانه‌ی کعبه است؛ تا آن‌جا که یکی از القاب آن حضرت نیز «ولید الکعبه» است.

دوره‌های آموزشی غدیرشناسی و نهج البلاغه‌شناسی در ایام الله ماه ذی الحجه در کشور در حال برگزاری است.

ساختار کتاب «شصت پرسش مهدوی» به این صورت است که نویسنده در سه سطح تلاش دارد به پرتکرارترین سوالات کودکان و نوجوانان پاسخ دهد.

پویش ملی کتاب‌خوانی با محوریت کتاب «روح الله»، نوشته هادی حکیمیان برگزار می‌شود. آخرین فرصت شرکت در این رویداد پایان خرداد اعلام شده است.

معاون امور استان‌های صدا و سیما در نشستی با حضور معاون فضای مجازی رسانه ملی، قائم‌مقام سیما و رئیس مرکز تحقیقات، درباره طرح ملی «ایران جان»، سفر اخیر به استان اصفهان و سایر جزئیات مرتبط، توضیحاتی ارائه داد.

مسیر آینده تبلیغ دینی، مسیر نهادسازی، تخصص‌گرایی، و حضور هوشمند در میدان مسائل واقعی جامعه است. بی‌تردید، تحقق توصیه رهبر انقلاب در پیام صدسالگی حوزه، تنها در گرو چنین بازآفرینی‌ای در نظام تبلیغ خواهد بود.

دبیر نمایشگاه ایران تویکس 4 معتقد است واردات اسباب‌بازی در قیاس با دو سال گذشته رشد داشته و این موضوع رقابت را برای تولیدکنندگان داخلی سخت می‌کند.

مهدی چراغ‌زاده، از شاعران کشور، در تازه‌ترین سروده خود که به محضر مقدس امام علی (ع) تقدیم شده، به بیان بخشی از شکوه سیرت آن حضرت پرداخته است.

«سه روز به آخر دریا» یکی از سفرنامه‌های نوشته شده توسط زنان قاجار است که از سوی انتشارات اطراف منتشر شده است، این کتاب سفرنامه شاهزاده خانمی جوان و قاجاری به مکه و عتبات است.

غدیر به‌زعم رهبر معظم انقلاب، صرفاً معرفی یک شخص نیست، بلکه تثبیت یک راه است؛ راهی که بدون آن، تمام آموزه‌های اخلاقی، عبادی، اجتماعی و سیاسی اسلام در معرض تحریف و انحراف قرار می‌گیرد. «امامت»، ضامن بقای اسلام ناب است.

موتور آدم‌کشی و خشونتِ ساختاری، به‌ویژه در عصر مدرن، ضرورت انتقام الهی به‌دست ولی خدا را روشن‌تر می‌کند؛ انتقامی که نه از سر کینه، بلکه در راستای احقاق حق، اقامه عدل، و پایان دادن به دوران تاریک ظلم است.