پنج‌شنبه 22 آبان 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

محمدمهدی عبدالهی تازه‌ترین سروده خود را در وداع رئیس جمهور شهید، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، سرود.

با حکم معاون سیما، محمدباقر اعلمی مدیر شبکه تهران به عنوان «دبیر ستاد انتخابات ریاست جمهوری سیما» منصوب شد.

به شهادت آمار میزان تولید اقلام مختلف نوشت‌افزار در دولت سیزدهم رشد داشته؛ به نظر می‌رسد حمایت معنوی دولت سیزدهم رمق رفته این صنعت را به آن برگردانده است.

نماهنگ "مهمان امام رضا" با صدای سیدمحمدرضا نوشه‌ور منتشر شد.

شب خاطره "شهدای خدمت" با حضور جمعی از هنرمندان در حوزه هنری برگزار شد و آنان خاطرات خود از شهید سیدابراهیم رئیسی را بیان کردند.

تاد هیکی طنزپرداز ایرلندی گفت: رسانه‌های غربی تلاش می‌کنند فلسطین را از بقیه مردم دنیا جدا کنند اما اینگونه فستیوال‌ها همه را برای یک آرمان مشترک کنار هم می‌آورد.

با توجه به اینکه تدفین بیشتر شهدای سانحه سقوط بالگرد امروز انجام شده و تا ساعتی دیگر نیز پیکر آیت‌الله شهید رئیسی نیز در حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام تدفین می‌شود، تعداد زیادی از هموطنان آماده قرائت نماز لیله‌الدفن برای شهدا می‌شوند.

سیصد و پنجاه و هفتمین مراسم شب خاطره به یاد خادمان ملت ایران، به بیان خاطراتی از شهدای خدمت، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدا اختصاص یافته است.

محمد طاهری خسروشاهی در یادداشتی نوشت: مالک رحمتی به معنای واقعی کلمه، مدیر تراز انقلاب و تبلور روشنی از آرمان‌های اصیل نهضت مردمی بود.

مراسم شام غریبان شهدای خدمت امشب با حضور مادحین اهل بیت (ع) در میدان آیینی امام حسین (ع) برگزار می‌شود.

آهنگ "ما باز می گردیم" اثری موسیقایی است که برای ادای دین به سید شهیدان خدمت، آیت‌الله ابراهیم رئیسی و دیگر شهیدان سانحه تلخ بالگرد ساخته شده است.

شاعران فارسی‌زبان از کشورهای ایران، افغانستان، هندوستان و پاکستان با انتشار تازه‌ترین سروده‌های خود با شهیدان خدمت وداع کردند.

شبکه‌های تلویزیونی فیلم‌هایی مصادف با شهادت رئیس‌جمهور و هیأت همراه و سالروز آزادسازی خرمشهر را برای آخر هفته تدارک دیده که روی آنتن می‌روند.

رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان گفت: رئیس‌جهمور شهید ما این سؤال مهم پیش روی خود داشت که ایران پیشرفته و قوی را چطور باید ایجاد کنیم و آینده کشور را بسازیم؟ در پرداختن به این سؤال، او تنها به میدان نیامد بلکه مردم را هم در این امر وارد کرد.

"قاف تماشا" نام قطعه‌ای با صدای ستار سهرابی است که برای پاسداشت مقام رئیس جمهور شهید و یاران همراهش ساخته شده است.

افشین علا شاعر کشورمان، شعری را در ستایش مادر رئیس جمهور شهید و زندگی بی آلایش او سروده است.