جمعه 30 آبان 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

وزیر ارشاد گفت: رویکردمان این است که مسجد مبنای برگزاری جشنواره‌های مختلف و مسابقات قرآنی شود، به طوری که مساجد مملو از نوجوانان و جوانان شوند. اگر بخواهیم مقابل امواج سهمگین که کیان خانواده را مورد هدف قرار داده بایستیم باید به مسجد پناه ببریم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه می‌گوید سازمان اوقاف با مواکبی که توسط بقاع و نیات واقفین تجهیز می‌شود، در ایام اربعین در مرزها و عتبات مقدسه حضور دارد. امسال وضعیت بهتری در زیرساخت‌ها داریم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب تقریب اسلامی می‌گوید ما نقائص و کاستی‌هایی در درون جامعه اسلامی داریم که دشمن از آن بهره‌برداری می‌کند و پروژه تفرقه خود را پیش می‌برد و از جمله این نقائص، افراط‌گرایی و تکفیر در بین مذاهب است و اختصاص به یک مذهب ندارد.

مدیرعامل بنیاد رودکی در حکمی، امید صدیق را به عنوان رییس «تالار وحدت» منصوب کرد.

در نشست خبری سوگواره عاشورایی «رستخیر عام» که با حضور علی فروزانفر، معاون هنری حوزه هنری و کوروش زارعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در سالن استاد صفارزاده برگزار شد، جزئیات و ویژه‌برنامه‌های این رویداد تشریح شد.

در ادامه اجرای طرح تخفیف تابستانی دیجی کانون، 100 عنوان کتاب از تولیدات کانون پرورش فکری برای عرضه در سومین هفته مرداد معرفی شد.

چاپ پنجم کتاب «عملیات احیا؛ روایتی از صعود یک مجموعه دانش بنیان به قله دانش و صنعت» نوشته محمد حکم‌آبادی از سوی انتشارات راه یار منتشر و روانه بازار نشر شد.

برنامه «نشان ارادت» به تهیه‌کنندگی پویان هدایتی از شنبه هفته آینده روی آنتن شبکه دو می‌رود.

فیلم تلویزیونی «روحینا» با موضوع شهدای مدافع حرم از شبکه نمایش پخش می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مراسم تکریم خبرنگاران به این نکته اشاره کرد که اگر بخواهیم به موضوع قرآن‌سوزی ساده‌انگارانه نگاه کنیم می‌گوییم این حرکت هیجانی است اما عمیق‌تر می‌شویم، قرآن‌سوزی بخشی از پروژه اسلام‌هراسی رژیم اشغالگر قدس است.

دو قسمت پایانی سریال «سوران» امشب و فرداشب 18 و 19 مردادماه از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

حوزه هنری کودک و نوجوان همزمان با محرم و صفر سال جاری یک نمایش عروسکی را به نویسندگی انوش معظمی روی صحنه می‌برد.

مجموعه مستند «تارکد» پنجشنبه 19 مرداد در قسمت دوم خود به سراغ بررسی پرونده سینما رکس رفته است.

آمار فیلم‌ها و اطلاعات بخش سینمای بین‌الملل چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد.

همزمان با روز خبرنگار، فیلمبرداری تازه‌ترین اثر سینمایی بهروز افخمی با روایت یک خبرنگار از ساعات پایانی عمر شهید طیب حاج‌رضایی و اسماعیل رضایی کلید خورد.

فصل دوم «زخم‌کاری» در حالی پخش خود را در اواسط شهریورماه آغاز خواهد کرد که هم بازیگران جدیدی به پروژه اضافه شده‌اند و هم اتفاقاتی تازه در راه است.