یک‌شنبه 26 اسفند 1403

ورزشی خبرگزاری تسنیم

ورزشی خبرگزاری تسنیم

هافبک تیم فوتبال مس رفسنجان گفت: کیفیت فنی ساکت الهامی را همه می‌دانند و در سال بدی گرفتار مس شده است.

مدافع تیم فوتبال مس رفسنجان گفت: مقابل پرسپولیس بازی خوبی انجام دادیم و به همه نشان دادیم که چه تیمی هستیم.

مدافع تیم فوتبال مس رفسنجان می‌گوید آن چیزی که لازم بود برای نتیجه‌گیری فراهم نکردند و ما یک نیم فصل را از دست دادیم.

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هواداران با این نوع بازی که مقابل مس رفسنجان انجام دادیم ما را مدعی قهرمانی نبینند.

هافبک تیم فوتبال مس رفسنجان گفت: با توجه به شرایطی که در جدول داشتیم، مقابل پرسپولیس محکوم به کسب امتیاز بودیم تا خودمان را زنده کنیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان بعد از شکست تیمش در هفته پانزدهم لیگ برتر و اعلام استعفای شفاهی از ایران می‌رود.

یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نسبت به استعفای یحیی گل‌محمدی واکنش نشان داد.

سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان از عملکرد داور دیدار تیمش مقابل پرسپولیس تمجید کرد.

سرمربی پرسپولیس از سمت خود استعفا کرد.

باشگاه سپاهان مدعی شد که شکایت خود نسبت به اشتباهات داوری دیدارهای شاگردان ژوزه مورایس را در دادگاه حکمیت ورزش مطرح می‌کند.

دو بازیکن تیم فوتبال مس رفسنجان پس از پایان بازی با پرسپولیس با یکدیگر درگیر شدند.

کارشناس داوری کشورمان اعتقاد دارد که کمک داور اول دیدار تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس روز خوبی را سپری نکرده است.

شکست سپاهان در خانه شمس آذر قزوین سبب شد نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتبال به صدرنشینی استقلال بیانجامد.

مربی تیم فوتبال شمس آذر گفت: ما با نوع بازی که مقابل سپاهان انجام دادیم برنامه خودمان را پیاده کردیم و باید گل‌های سوم و چهارم را هم به ثمر می‌رساندیم.

دیدار تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس با نتیجه تساوی به پایان رسید تا سرخپوشان فرصت هم‌امتیاز شدن با استقلال و عبور از استقلال را از دست بدهند.

زاهید والنسیا که توانست مدال برنز وزن غیرالمپیکی 92 کیلوگرم را در مسابقات جهانی بلگراد به دست آورد، استارت دوباره خود در وزن 86 کیلوگرم برای رقابت با دیوید تیلور را از مسابقات زاگرب خواهد زد.