شنبه 6 دی 1404

ورزشی خبرگزاری تسنیم

ورزشی خبرگزاری تسنیم

باشگاه پرسپولیس همچنان در انتظار تصمیم نهایی اوسمار ویرا است، اما با این وجود بررسی گزینه‌های مختلف برای انتخاب سرمربی جدید را هم مدنظر قرار داده است.

ملی پوشان نوجوان بدمینتون ایران در مسابقات آسیای میانه، یازده مدال کسب کردند.

تیم ملی روئینگ کشورمان با هدف برپایی یک اردوی یک ماهه پیش از مسابقات المپیک عازم روسیه شد.

یکی از بازیکنان کلیدی تیم ملی فوتبال جمهوری چک به دلیل سقوط از روی دوچرخه یورو 2024 را از دست داد.

هفت ملی‌پوش تیم کوراش مردان ایران به مرحله نیمه نهایی اوزان مختلف در مسابقات قهرمانی آسیا راه یافتند.

سرمربی پیشین لسترسیتی می‌گوید که قهرمانی معجزه‌آسایش در لیگ برتر انگلیس را حاضر بود با یک افتخار دیگر در رده باشگاهی عوض کند.

سعید اسماعیلی کشتی برده مقابل قهرمان 60 کیلوگرم المپیک توکیو و قهرمان وزن 67 کیلوگرم سال 2023 جهان را به شکلی عجیب با باخت پشت سر گذاشت و به رده‌بندی رسید.

دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: از نظر کیفیت فوتبال، بهترین تیم جام ملت‌های آسیا 2023 بودیم.

مهرداد محمدی بازیکن استقلال که به دلیل اظهاراتش 6 جلسه محروم و 500 میلیون تومان جریمه شده از فدراسیون، کمیته انضباطی و هواداران عذرخواهی کرد.

محمدرضا گرایی که امروز برای دوبنده وزن 67 کیلوگرم المپیک با سعید اسماعیلی در رقابت است، از رسیدن به فینال تورنمنت مجارستان بازماند.

با ناکامی امیررضا ده‌بزرگی، محمدرضا مختاری و محمدعلی گرایی مقابل حریفان خوزستانی خود طی دیروز و امروز؛ تعداد ملی‌پوشان خوزستان در المپیک پاریس در رشته فرنگی به 4 نفر رسید.

مجمع عمومی باشگاه استقلال امروز با حضور اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

سرمربی سابق ملوان بندر انزلی اعتقاد دارد، پرسپولیس و استقلال در فصل گذشته در قواره قهرمانی لیگ برتر نبوده‌اند.

باتوجه به شکست محمدعلی گرایی و محمدرضا مختاری و از دست رفتن شانس کسب نشان طلا در بوداپست، پرونده این دو کشتی‌گیر برای المپیک بسته شد و امین کاویانی‌نژاد نماینده 77 کیلوگرم ایران در مسابقات پاریس خواهد بود.

رکابزنان ایران موفق به کسب مدال در دو ماده تایم‌تریل انفرادی مردان و زنان در مسابقات دوچرخه‌سواری قهرمانی آسیا نشدند.

رکوردی جدید در تاریخ لیگ ملت‌های والیبال به ثبت رسید.