پنج‌شنبه 4 دی 1404

ورزشی خبرگزاری تسنیم

ورزشی خبرگزاری تسنیم

الهام صالحی پنجمین مدال برنز ایران در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان را کسب کرد.

وزیر ورزش و جوانان با انتقاد از سکوت و استانداردهای متناقض و دوگانه جوامع ورزشی بین‌المللی، از وزرای ورزش عضو پیمان شانگهای خواست که مقابل نسل‌کشی رژیم صهیونیستی، برقراری «آتش‌بس المپیک» را از کمیته بین‌المللی المپیک مطالبه کنند.

نتایج کمانداران کشورمان در دور حذفی مرحله دوم کاپ جهانی در کره‌جنوبی مشخص شد.

این روزها در مورد مجتبی گلیج زیاد نوشته می‌شود؛ نامی از او بین نفرات سهمیه‌دار جام تختی دیده نمی‌شود و در عین حال نیز گفته شده اگر در زنجان کشتی نگیرد، غیبتش غیرموجه خواهد بود.

تیم ملی والیبال بانوان ایران به نخستین پیروزی در رقابت‌های چلنج کاپ آسیا دست یافت.

وزرای ورزش ایران و روسیه با هم دیدار و گفت‌وگو کردند.

مردی بر اثر برخورد صاعقه به زمین فوتبال در فرانسه جان خود را از دست داد.

باشگاه استقلال اعلام کرد با توجه به تسویه حساب کامل با باشگاه سانتاکلارا پرتغال به زودی پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه باز می‌شود.

با آغاز هفته بیست و هشتم لیگ برتر شاهد هیجان دوباره خواهیم بود و استقلال و پرسپولیس در بالا و نامزدهای سقوط در پایین جدول برای کسب بهترین نتیجه تلاش می‌کنند.

تیم‌های ملی والیبال اسلوونی، لهستان، کوبا و هلند در لیگ ملت‌های 2024 مقابل حریفان خود به پیروزی رسیدند.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان می‌گوید چیزهایی وجود دارد که مهم‌تر از بازی فوتبال هستند

تیم ملی هاکی ایران با صعود به فینال رقابت‌های قهرمانی آسیا، جواز حضور در جام جهانی 2025 این رشته را کسب کردند.

سرمربی تیم فوتبال ملوان مسئولیت افت فنی تیمش و نتایج هفته‌های اخیر سپیدپوشان خزر را بر عهده گرفت.

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک می‌گوید دیدار شاگردانش مقابل گل‌گهر به علت جایگاه دو تیم در جدول رقابت‌های لیگ برتر، می‌تواند عاملی برای بازی زیبا باشد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در آستانه بازی با نساجی قائمشهر به تشریح آخرین وضعیت تیمش پرداخت.

در دیدار رئیس فدراسیون چوگان با فرمانده ارشد نظامی استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری خبر از احداث استاندارد برای چوگان داده شد.