پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

تشکیل شورای امر به معروف در هیات‌های ورزشی استان همدان ضروری است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تشکیل شورای امر به معروف در هیات‌های ورزشی استان همدان ضروری است

همدان - ایرنا - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان بر تشکیل شورای امر به معروف در سطح مجامع و هیات‌های ورزشی استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، میثم صابریون روز پنج‌شنبه در شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل ورزش و جوانان استان همدان اظهار داشت: از مدیریت دستگاه ورزش می‌خواهیم نسبت به ایجاد این شورا در سطح هیات‌های ورزشی استان اقدام کند.

وی با اشاره به نهادینه کردن 164 تشکل شاخص با رویکرد مطالبه‌گری عالمانه و مدبرانه به عنوان نماینده ستاد در شورای امربه معروف دستگاه‌های اجرایی استان همدان، گفت: شوراهای امر به معروف و نهی نهی منکر استان مجموعه ورزش استان و هیات های ورزشی باید تشکیل شود.

صابریون خاطرنشان کرد: امر به معروف نباید به بحث عفاف و حجاب محدوده شده و تقلیل پیدا کند یابد بلکه 18 عرصه تخصصی در این حوزه تعریف شده و ستاد به عنوان یک نهاد نظارتی در این عرصه فعالیت می‌کند.

به گفته وی، در همین راستا قرارگاه 21 تیرماه متقارن با هفته عفاف و حجاب تشکیل شد و شاخصه‌های عفاف و حجاب توسط تیم نخبگان و کارشناسان این حوزه ستادی در کشور تعیین و به مجموعه دولت، استانداران و مدیران ادارات ابلاغ شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با بیان اینکه ادارات را به سه دسته سبز، نارنجی و قرمز تقسیم کردیم، خاطرنشان کرد: از اداراتی که در دسته سبز هستند در تجربه‌نگاری استفاده خواهد شد تا بقیه دستگاه‌ها بتوانند از تجارب آن‌ها استفاده کنند.

صابریون با بیان اینکه در رنگ نارنجی به دستگاه‌هایی که دچار اشکالاتی هستند و احیانا موانع و موضوعاتی در حوزه عفاف و حجاب دارند تذکرات لازم با یک مدت زمان مشخص داده خواهد شد که بازرسان در حال انجام این وظایف هستند.

وی گفت: در خصوص دستگاه‌های قرمز اگر آن‌ها نخواهند رویه را اصلاح و سالم‌سازی محیط اداری انجام دهند، طبق قانون ترک فعل آن‌ها مطرح و از دستگاه قضایی نسبت به این مساله مطالبه خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان نیز در این نشست اظهار داشت: با احیا شورای امربه معروف و نهی از منکر در مجامع ورزشی و اداره کل به دنبال تحقق اهداف ستاد به صورت جدی هستیم.

علی حقیقی افزود: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه شرعی و دینی است و خارج از ابلاغ سازمانی همه موظف هستیم این فرضیه الهی را احیا کنیم.

وی در ادامه به نقش بی‌بدیل امر به معروف و نهی از منکر در سلامت کاری کارکنان اشاره کرد و افزود: بزرگترین حرکتی که در این زمینه می‌توان انجام گیرد، آسان‌سازی در امور مردم، حاکمیت قانون و تکریم مراجعین در فرآیندهای اداری است.

برچسب‌ها