جمعه 13 تیر 1404

تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور ریاست جمهوری

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور ریاست جمهوری

شورای معاونین وزارت اطلاعات، به منظور بررسی آخرین وضعیت کشور پس از تحمیل آتش‌بس به دشمن صهیونیستی، امروز چهارشنبه با حضور رئیس جمهور و وزیر اطلاعات تشکیل شد.

- اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، ابتدای این جلسه، وزیر اطلاعات، حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب، با گرامیداشت یاد شهدای حادثه 7 تیرماه 1360 و نیز یاد فرماندهان نظامی و اطلاعاتی شهید، به ویژه سرداران محرابی، کاظمی و محقق و شهدای اخیر وزارت اطلاعات، گزارشی از کلیات اقدامات انجام شده در این مدت و حضور شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در مأموریت‌های ذاتی و مأموریت‌های خاص مقطع جنگ 12 روزه، از جمله هم‌افزایی صورت گرفته با جامعه اطلاعاتی، هوافضای سپاه و وزارت امور خارجه ارائه داد.

در این نشست رئیس جمهور در سخنانی، وفاق و همدلی را شرط اصلی موفقیت کشور دانست و اظهار داشت: با توجه به همدلی گسترده مردم، وحدت و انسجام ملی، دشمنان از نقشه شومی که در سر داشتند، مایوس و ناامید شدند.

پزشکیان بر لزوم بازنگری در ارتباط با مردم تاکید کرد و گفت: داشتن سعه صدر در ارتباط با همه مردم، صرف‌نظر از تفاوت‌ها، عامل بیمه کردن کشور در برابر دشمنان است.

رئیس جمهور مواضع مقام معظم رهبری را فصل‌الخطاب و برای ملت و همه مسئولان لازم‌الاجرا دانست.

در این نشست همچنین از تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات به ویژه در دو هفته اخیر تقدیر شد.