تصادف مرگبار در تبریز / بی احتیاطی زن را به کام مرگ کشاند

به گفته رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی، زنی جوان در تبریز بر اثر نبستن کمربند ایمنی جان باخت.
رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی از جان باختن زن جوان در تبریز بر اثر نبستن کمربند ایمنی خبر داد.
سرهنگ حبیب آبراهه، 30 تیرماه در گفتوگو با ایسنا افزود: در پی انحراف یک دستگاه خودروی سواری پژو 206 و برخورد آن با گاردریل میانی بزرگراه شهید کسایی تبریز، یک زن جوان جان خود را از دست داد و سرنشینان دیگر دچار جراحتهای سطحی شدند.
وی ادامه داد: این حادثه رانندگی حوالی ظهر روز دوشنبه، 30 تیرماه، در مسیر شمال به جنوب بزرگراه و در محدوده بین دیزلآباد تا شاهگلی رخ داده است.
وی با بیان اینکه بر اساس بررسیهای اولیه، تخطی از سرعت مطمئنه عامل اصلی بروز حادثه بوده که منجر به از دست رفتن کنترل خودرو و برخورد شدید آن با جدولهای میانی مسیر شده است، گفت: در این حادثه، زن 30 ساله که سرنشین عقب خودرو بود، به دلیل نبستن کمربند ایمنی دچار ضربه شدید به سر شده و در دم جان باخت.
سرهنگ آبراهه افزود: سایر سرنشینان خودرو که کمربند ایمنی بسته بودند، دچار مصدومیتهای سطحی شده و توسط تیمهای اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی با توصیهای به شهروندان خاطرنشان کرد: بستن کمربند در هنگام رانندگی یا نشستن در خودرو، نقش مهمی در کاهش شدت جراحات و نجات جان افراد دارد این توصیه برای سرنشینان عقب خودرو نیز ضروری است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.