دوشنبه 5 آبان 1404

تصاویری از پهپاد انتحاری ضد رادار ASN-301 ساخت چین + فیلم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
تصاویری از پهپاد انتحاری ضد رادار ASN-301 ساخت چین + فیلم

چین، اولین فیلم شبیه سازی حمله به سایت‌های راداری را به وسیله شلیک دسته‌ای پهپاد انتحاری ضد رادار ASN-301 منتشر کرد.

این پهپاد مجهز برای کور کردن رادارهای دفاع هوایی از طریق تاکتیک ازدحام / تحریک پذیری طراحی شده است.

گفته می‌شود چین این سیستم را از هارپی صنایع هوافضای اسرائیل کپی کرده که در دهه 1990 توسط چین خریداری شد.

پهپاد ASN-301 یک نوع هواپیمای بال دلتا با پروانه فشاری است که شبیه هارپی برای پرواز در حریم هوایی دشمن و پرسه زدن تا زمانی که رادار را شناسایی می‌کند، طراحی شده که به هدف خورده و آن را نابود می‌کند.

گفتنی است هارپی در اوایل دهه 90 توسط IAI اسرائیل توسعه داده شد و جستجوگر رادار غیرفعال است که برای حمله به ایستگاه‌های راداری با برد 500 کیلومتر و حداکثر سرعت 185 کیلومتر با کلاهک 32 کیلویی استفاده می‌شود.

پرتابگر آن قادر به پرتاب 18 پهپاد انتحاری است.

اما ASN-301 ساخت چین 135 کیلو وزن دارد ولی طولش 2.5 متر است که از 2.7 متر مدل اسرائیلی کوتاهنر است و چهار ساعت مداوم پرواز می‌کند.

البته نوع چینی سرعتش 220 کیلومتر شده ولی فقط 288 کیلومتر طی می‌کند.

اطلاعات CATIC بیان می‌کند که ASN-301 فرکانس‌های راداری را در محدوده 2-16 گیگاهرتز هدف قرار می‌دهد و دستگاه هدف‌یابی راداری آن برد جستجوی 25 کیلومتری دارد. این سیستم می‌تواند تا هشت هدف راداری از پیش تعیین شده را هدف قرار دهد. کلاهک جنگی 7000 ترکشی آن دارای فیوز لیزری مجاورتی با برد تخریبی 20 متر است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.