جمعه 12 دی 1404

تصمیم استراتژیک امام (ره) در سال 67 و پایان جنگ

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
تصمیم استراتژیک امام (ره) در سال 67 و پایان جنگ

ترامپ، نتانیاهو، براندازان، رانت‌جویان و ضد انقلاب همه و همه از خلاءهای منطقه‌الفراغ بین حکومت و دولت استفاده می‌کنند و مدام جمهوری اسلامی را دو راهی تصمیم‌گیرهای متعارض قرار می‌دهند و این شکاف را عمیق‌تر و عریض‌تر می‌کنند.

عباس آخوندی در یادداشتی توئیتری نوشت:

ترامپ، نتانیاهو، براندازان، رانت‌جویان و ضد انقلاب همه و همه از خلاءهای منطقه‌الفراغ بین حکومت و دولت استفاده می‌کنند و مدام جمهوری اسلامی را دو راهی تصمیم‌گیرهای متعارض قرار می‌دهند و این شکاف را عمیق‌تر و عریض‌تر می‌کنند. دو راه‌کار بیشتر وجود ندارد.

یا حکومت دولت را منحل کند و خودش تمام مسوولیت را بر عهده بگیرد؛ راه‌کار برادر محسن در 1367 و یا پشتیبانی تمام عیار حکومت از دولت و عدم اتخاذ هرگونه تصمیمی که دولت امکان اجرای آن را نداشته باشد.

در سال 1367 امام (ره) راهکار دوم را اتخاذ کردند و مهندس موسوی را به عنوان رییس ستاد فرماندهی کل منصوب کردند. و نتیجه آن پذیرش قطعنامه 598 شد.

حال تصورکنید که اگر امام پیشنهاد مخرب برادر محسن مبنی بر تحویل دولت به نظامیان را اجرا کرده بود، آیا جنگ در 1367 به اتمام می‌رسید؟

آیا ایران در معرض تجزیه قرار نمی‌گرفت؟ آیا امکان سقوط حاکمیت وجود نداشت؟

اکنون نیز پیش از برداختن به هر پیشنهادی ابتدا باید نظام شناخت مساله و فرایند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در درون حاکمیت اصلاح گردد. وگرنه بحث‌های ما آب در هاون کوبیدن است.

31211

کد مطلب 2164670