تصویر فضاپیمای ناسا از کره زمین از فاصله 1.4 میلیون کیلومتری!
فضاپیمای لوسی ناسا هنگام پرواز در مسیر خود به سمت سیارکهای تروجان در مدار مشتری، تصاویری از زمین و ماه از فضا گرفت که ناسا این تصاویر را به اشتراک گذاشته است. یکی از این تصاویر، تصویر لوسی از زمین از فاصله 1.4 میلیون کیلومتری است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فضاپیمای لوسی ناسا سال گذشته و در اکتبر 2021 در مأموریتی 12 ساله برای مطالعه درباره 8 تروجان سیاره مشتری و سیارکهای اطراف آن به فضا پرتاب شد که قدمتشان به 4 میلیارد سال پیش، یعنی ابتدای شکلگیری منظومه شمسی برمیگردد.
در اوایل ماه جاری میلادی، فضاپیمای لوسی ناسا هنگام پرواز در مسیر خود به سمت سیارکهای تروجان در مدار مشتری، تصاویری از زمین و ماه از فضا گرفت که ناسا این تصاویر را به اشتراک گذاشته است. لوسی در این مأموریت به دور زمین میچرخد تا نیروی گرانشی برای کمک به حمل آن در مسیر خود را دریافت کند.
آغاز مأموریت 12 ساله "فضاپیمای لوسی" برای کشف منشأ پیدایش منظومه شمسیفضاپیمای لوسی ناسا این تصویر از زمین را در 15 اکتبر 2022 ثبت کرد.
هنگامی که لوسی در 15 اکتبر از زمین گذشت، با سیستم دوربین ردیابی پایانه سیاه و سفید خود (T2CAM) این تصویر را از سیاره ما گرفت. گرفتن تصاویر از اهداف شناخته شده مانند زمین یا منظرههایی خارج از فضا برای کالیبره کردن ابزارها مفید است و لوسی حتی در اوایل سال نیز موفق به گرفتن ماهگرفتگی از فضا شده بود.
در 13 اکتبر 2022، فضاپیمای لوسی ناسا این تصویر از زمین و ماه را از فاصله 890000 مایلی (1.4 میلیون کیلومتری) گرفت
تصویر دومی که با همان سیستم دوربین در 13 اکتبر گرفته شده است، هم زمین و هم ماه را از فاصله نزدیک به 900000 مایلی نشان میدهد؛ لوسی اکنون نخستین پرواز خود را با زمین انجام داده و به منظومه شمسی بازگشته است اما دو پرواز دیگر زمین برای دسامبر 2024 و دسامبر 2030 برنامهریزی شده است.