پنج‌شنبه 22 خرداد 1404

تعداد دانش‌آموزان اتباع در مدارس کشور فاش شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
تعداد دانش‌آموزان اتباع در مدارس کشور فاش شد

در همه مدارس دولتی دانش‌آموزانش ایرانی نیستند، برخی از آنها را هم اتباع تشکیل می‌دهند مثلاً در منطقه فشافویه 50 درصد دانش‌آموزان اتباع هستند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران به روزنامه ایران گفته است: «آموزش و پرورش مدارسی که صرفاً برای اتباع باشد نمی‌سازد، اگر مدارسی برای اتباع باشد با کمک کمیساریا و البته با هزینه دولتی خواهد بود.»

او با بیان اینکه تهران و شهرستان‌های آن 200 هزار دانش‌آموز اتباع دارد که شش هزار کلاس درس را اشغال کرده‌اند، می‌گوید: «تعداد اتباع خیلی زیاد است، ما 150 هزار دانش‌آموز اتباع در شهرستان‌های استان و 50 هزار نفر دانش‌آموز اتباع در شهر تهران داریم، که مجموعاً 200 هزار نفر هستند. همین 200 هزار نفر به 388 مدرسه نیاز دارند. در واقع شش هزار کلاس درس ما را اتباع پر کرده‌اند. در واقع در همه مدارس دولتی دانش‌آموزانش ایرانی نیستند، برخی از آنها را هم اتباع تشکیل می‌دهند مثلاً در منطقه فشافویه 50 درصد دانش‌آموزان اتباع هستند.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.