شنبه 24 آبان 1404

تعداد سفرهای برون شهری همچنان بالاست

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تعداد سفرهای برون شهری همچنان بالاست

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام کرد: تهران قرنطینه نیست و راه های مواصلاتی پایتخت باز است و مشکلی برای تردد وجود ندارد اما از همه مردم می‌خواهیم برای حفظ سلامت خود، خانواده و اطرافیانشان هرگونه سفرهای غیر ضروری خود را لغو کنند و در خانه بمانند.

عبدالهاشم حسن نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: آخرین وضعیت و ارزیابی ترددهای برون شهری نشان می‌دهد که تردد انواع خودروها در محورهای مواصلاتی در هفته گذشته نسبت به هفته مشابه ماه قبل حدود 15 تا 20 درصد کاهش داشته است اما این میزان به هیچ وجه راضی کننده نیست و مردم باید سفرهای خود را تا اطلاع ثانوی و برای کنترل این ویروس لغو کنند.

به گفته رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، تنها راه قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا این است که مردم حتی المقدور از هرگونه سفرهای برون شهری و درون‌شهری خودداری کنند و راه‌های ارتباطی دیگر مانند شبکه‌های مجازی را برای برقراری ارتباط با خانواده و اطرافیان خود انتخاب کنند.

حسن‌نیا افزود: بر اساس آمارهای موجود روزانه حدود یک میلیون و 200 هزار تردد خودرو در کشور انجام می‌شود که البته این تعداد در روزهای اوج به دو میلیون تردد هم می‌رسد اما با حساب همین آمار می‌توان گفت که تقریبا روزانه 300 هزار تردد انواع وسایل حمل و نقل عمومی و باری در کشور انجام می‌شود که به نوعی قابل توجیه است. از این آمار، روزانه حدود 200 هزار تردد کامیون در کشور و راههای مواصلاتی به صورت رفت و برگشت انجام می‌شود و میزان تردد اتوبوسها و جابه‌جایی مسافران به حدود 15 هزار تردد و میزان تردد سواری‌های کرایه پلاک عمومی به حدود 50 هزار خودرو می‌رسد.

وی ادامه داد: 75 درصد این ترددها مربوط به خودروهای سواری است که عمدتا هدفشان از سفر، اقتصادی یا ضروری نیست و تنها برای تفریح کردن سفر می‌روند؛ بنابراین از مردم می‌خواهیم این میزان ترددها را به صفر برسانند.

انتهای پیام